.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 15:19

1ο Bazaar - Best Buy Moto

 

Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, 7 & 8 Nοεμβρίου 2015

 

O χειμώνας έρχεται μαζί με τις βροχές και το κρύο, οπότε απαραίτητα είναι το καλό full face κράνος, το σωστό μπουφάν, τα αδιάβροχα ρούχα και όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός για να οδηγούμε τη μοτοσυκλέτα και το scooter μας με ασφάλεια.

Τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία να μην τα έχετε, γιατί για ένα διήμερο (7-8 Νοεμβρίου) στο ΣΕΦ θα διεξαχθεί το μεγαλύτερο BAZΑAR με προϊόντα για δύο τροχούς που έγινε ποτέ. Επώνυμα είδη σε τιμές stock, πολλά από αυτά νέα μοντέλα, ακόμα και σε τιμές κάτω του κόστους. Όλα σας περιμένουν από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδυ να τα δοκιμάσετε και να τα αγοράσετε

Όσοι φορούν τον σωστό εξοπλισμό ξέρουν την αξία του να οδηγείς με ασφάλεια, ζεστός και στεγνός. Αλλά και όσοι δεν το έκαναν μέχρι στιγμής, για οικονομικούς κυρίως λόγους, θα βρούν επώνυμα μπουφάν με 50 ευρώ, κράνη από 18 ευρώ αλλά και πολλά άλλα, όπως δερμάτινα ρούχα στη μισή τους τιμή και εν γένει ακριβό εξοπλισμό σε τιμές κόστους

Ακόμα, είναι μια καλή ευκαιρία για αγορά εξοπλισμού για το "έτερον ήμισυ", αλλά και για τα παιδιά μας.

Μαζί θα βρείτε και αξεσουάρ για τις αγαπημένες σας, για να μη μείνει κανένας παραπονεμένος. 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015 17:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πρόβλημα στα νεφρά για Stoner Σύμπραξη BMW, Honda & Yamaha »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon