.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 11:02

Διαγωνισμός Bikeit - Κέρδισε ένα Tablet!

 

Κέρδισε το MLS iQTab Astro 3g

 

 

Κάνε share και κέρδισε!

Τα tablet αντικατέστησαν τα laptop, σε μεγάλο βαθμό. Κάθε σπίτι πλέον χρειάζεται ένα tablet για άμεση πρόσβαση και πλοήγηση στο Internet, και λόγω του μικρού μεγέθους και βάρους, τα tablet, έχουν γίνει δημοφιλή. 

Το Bikeit E-Magazine, διαβάζεται πανεύκολα σε ένα tablet, αφού το μέγεθος του είναι τέτοιο που στο tablet εμφανίζεται ακριβώς σαν να κρατάς σελίδα σε έντυπο περιοδικό! Μόνο που εδώ η σελίδα είναι διαδραστική – περιέχει Link και video, και σε συνεργασία με το site του Bikeit, συνδέει τους δύο κόσμους, του περιοδικού, και του Internet.

MLSiQ Tab Astro 3g


To MLSiQTab Astro 3G ήρθε για να σε πάει στα άστρα. Με τη νέα εκπληκτική οθόνη των 7,85’’, τετραπύρηνο (QuadCore) επεξεργαστή στα 1.2 GHz, 2 κάμερες δυνατότητα σύνδεσης στο ίντερνετ ανα πάσα στιγμή και δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών χρηστών. Αυτό το άστρο σου επιτρέπει παραπάνω από μια ευχές...Τώρα με το Τalk&Call τηλεφωνείς με την φωνή σου από το tablet σου, με το Talk&SMS στέλνεις μήνυμα με την φωνή σου από το tablet σου, με το Talk&Email στέλνεις mail με την φωνή σου και το Talk&Post ποστάρεις στο Facebook με την φωνή σου. Κι όμως, το MLS iQTab Astro 3G δεν σταματάει εδώ. Ξεκλειδώνει μόνο με τη φωνή σου, τη δική σου φωνή και τη δική σου αποθηκευμένη εντολή ξεκλειδώματος και ξεχνάς την πληκτρολόγηση κωδικών! Πόσες φορές έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσει το tablet σου κάποιος άλλος και αναρωτιόσουν για την πρόσβασή του στα αρχεία σου; Τώρα το Astro σου προσφέρει: Μοναδική δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών χρηστών Family από ένα και μόνο MLSiQTab Astro 3G. Για την ακρίβεια, ο κάθε χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει τις δικές του εφαρμογές και να έχει πρόσβαση μόνο αυτός σε αυτές! Όρισε τους χρήστες που επιθυμείς, τον καθένα με το δικό του κλείδωμα και πλέον το MLSiQTab Astro 3G μπορεί να εξατομικεύεται για τον καθένα σας χωριστά! Όλα αυτά, γρήγορα. Εύκολα. Και μόνο με τη φωνή σου.

Κέρδισε το!


Για να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό του Bikeit και του καταστήματος Γερμανός στην Καισαριανή, Εθνικής Αντιστάσεως 90, Τ.Κ. 16121, 210 7216991, αρκεί να κάνεις share τη φωτογραφία με το εξώφυλλο του 2ου τεύχους του BIKEIT E-MAGAZINE που βρίσκεται "καρφιτσωμένη" (πάνω - πάνω δηλαδή!) στην αρχική σελίδα του Bikeit στο Facebook (πάτα εδώ).

Επίσης, κάνουμε share και την φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρούμε στην σελίδα του bikeit στο facebook
Τα ονόματα που θα κάνουν share τις δύο φωτογραφίες με τα links θα κληρωθούν μέσω του random.org και θα έχουν την δυνατότητα να δουν και οι ίδιοι αν βρίσκονται μέσα στην κληρωτίδα και ποιος κέρδισε. Η κλήρωση θα γίνει στο δικηγορικό γραφείο Diveris & Diveris, στις 10 Σεπτεμβρίου. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν στο Bikeit.gr αλλά και στο σχετικό άρθρο που θα δημοσιευθεί στο 3ο τεύχος του BIKEIT E-Magazine, στις 15 Σεπτεμβρίου.
Το δώρο της κλήρωσης είναι ένα MLSiQTab Astro 3G με accessories που συμπεριλαμβάνουν: φορτιστή σπιτιού, φορτιστή αυτοκινήτου, βάση στήριξης αυτοκινήτου, δύο καλώδια δεδομένων Micro USB, γρήγορο οδηγό, τεχνικά χαρακτηριστικά, όροι εγγύησης και οδηγό ασφάλειας(τα τελευταία βρίσκονται σε ηλεκτρονική μορφή, μέσα στην συσκευή).
Ο νικητής θα επιβεβαιώσει τα στοιχεία του μέσω email και θα ειδοποιηθεί τηλεφωνικά από το δικηγορικό γραφείο για να παραλάβει το δώρο του μέσω courier. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν το περιοδικό BIKEIT.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2015 11:03

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon