.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 23:39

Gas Gas στην KTM: "Εδώ δεν είναι σπίτι σας"!

 

Γροθιά από τους υπαλλήλους

 

 

 Μία δυνατή απάντηση επιφύλασσαν οι υπάλληλοι της Gas Gas όταν στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Girona, έφτασαν άνθρωποι της KTM για να το επισκεφτούν. Οι οργισμένοι υπάλληλοι είχαν κρεμάσει ένα ανδρίκελο με μπλούζα της KTM στην είσοδο ενώ έκαψαν και λάστιχα - στην είσοδο υπήρχε και επιγραφή που ανέγραφε στα Αγγλικά και Γερμανικά: “KTM εδώ δεν είναι σπίτι σας”! 

Στο παρελθόν, υπήρξαν φήμες για την εξαγορά της Gas Gas από την KTM, φήμες τις οποίες η αυστριακή εταιρία διέψευσε λέγοντας πως δεν την ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, μετά το κλείσιμο του εργοστασίου, ενδέχεται η KTM να βλέπει μία ευκαιρία να κάνει το βήμα προς την αγορά Trial μοτοσυκλετών, στο οποίο δεν έχει καμία παρουσία, ενώ η Gas Gas, έχει το μεγαλύτερο μερίδιο και αντίστοιχη εμπειρία και εξέλιξη.
Οι υπάλληλοι φοβούνται ότι αν γίνει μία εξαγορά από την αυστριακή εταιρία, το εργοστάσιο θα κλείσει και η παραγωγή θα γίνεται πλέον στην Αυστρία, όπως έγινε και με την Husqvarna, και όλοι θα χάσουν τις θέσεις τους.
Εμείς πάντως βλέπουμε μία καλή ευκαιρία στην περίπτωση που πουληθεί το εργοστάσιο στην KTM, να πουληθεί η υπάρχουσα γραμμή παραγωγής στην Ossa και να επαναλειτουργήσει με νέο όνομα - όπως έγινε στην περίπτωση της Husqvarna, με την SWM. Όπου οι παλιοί εργαζόμενοι της Husqvarna, έχουν πλέον δουλειά στο παλιό εργοστάσιο στην Ιταλία...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Αυγούστου 2015 10:12

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon