.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 20 Μαϊος 2015 11:47

Gas Gas - Δύσκολες ώρες για το ισπανικό εργοστάσιο

Σε τροχιά κλεισίματος

 

Λίγους μήνες πριν είχαμε δημοσιεύσει άρθρο σχετικά με τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε το ισπανικό εργοστάσιο της Gas Gas, αλλά και τις φήμες που ήθελαν την KTM να την εξαγοράζει - που τελικά διαψεύθηκαν από τον πρόεδρο της KTM, Stefan Pierer. Πλέον έχουν περάσει οι έξη μήνες του σχεδίου διάσωσης στο οποίο είχε μπει η Gas Gas, και έληγε στις 15 Μαϊου. Οι προσπάθειες απέτυχαν και πλέον η εταιρία βρίσκεται σε δύσκολη θέση και αντιμετωπίζει το κλείσιμο του εργοστασίου.
Πλέον, το εργοστάσιο της Gas Gas είναι στην άσχημη θέση να ψάχνει χρήματα για να επιβιώσει, ψάχνοντας λύσεις με τράπεζες, απλήρωτους προμηθευτές και δικηγόρους.
Φήμες πάλι αναφέρουν ότι η εταιρία έχει βρει χρήματα, περίπου 20 με 30 εκατομμύρια, ώστε να συνεχίσει την παραγωγή, αλλά η ισπανική κυβέρνηση δεν δίνει την έγκριση για την συνέχεια της συμφωνίας.
Άλλες φήμες πάλι, αναφέρουν ότι η Gas Gas μπορεί να κλείσει ξαφνικά - όχι όμως πριν περάσει η χρονιά, και να λειτουργήσει κάτω από νέο καθεστώς, σε πιο μικρή κλίμακα, με την εξαγορά της από κάποιον επιχειρηματία.
Ότι και να γίνει πάντως, είναι άσχημα νέα στον κόσμο της μοτοσυκλέτας, κάτι που δημιουργεί αναμφίβολα δύσκολες συνθήκες στο κύκλωμα των δύο τροχών σε παγκόσμιο επίπεδο. Εν αναμονή - καλών- νέων λοιπόν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon