.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 11 Μαϊος 2015 18:51

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε μοτοσυκλέτες

 

Είχαν "αφαιρέσει" 145 δίκυκλα!

 

Αρκετούς μήνες διήρκησε η έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Ιωάννη Ρέντη, με αποτέλεσμα τελικά την εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που διέπραττε συστηματικά κλοπές μοτοσυκλετών, κυρίως στον περιβάλλοντα χώρο εμπορικού κέντρου, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη. Το βράδυ της 6ης Μαϊου, συνελήφθησαν τελικά στον περιβάλλοντα χώρο του εμπορικού κέντρου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 49 και 68 ετών, την στιγμή που προσπαθούσαν να κλέψουν σταθευμένη μοτοσυκλέτα.
Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα οι συλληφθέντες, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα που διέπραττε συστηματικά κλοπές μοτοσυκλετών, στον περιβάλλοντα χώρο εμπορικού κέντρου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.
Στη συνέχεια μετέφεραν τις κλεμμένες μοτοσυκλέτες σε αποθήκη που διατηρούσαν στην περιοχή του Κορυδαλλού. Εκεί, μέρος αυτών αποσυναρμολογούσαν και μέσω αγγελιών που αναρτούσαν στο διαδίκτυο, τις πωλούσαν είτε αυτούσιες είτε τα εξαρτήματά τους ως ανταλλακτικά. Με τον τρόπο αυτό αποκόμιζαν μεγάλα χρηματικά ποσά.
Μετά από έρευνες στην αποθήκη στον Κορυδαλλό και σε αποθήκη στην οικία του 49χρονου στα Πετράλωνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός εξαρτημάτων μοτοσυκλετών και πλήθος εργαλείων που χρησιμοποιούνται για την αποσυναρμολόγηση τους.
Εξιχνιάσθηκαν συνολικά εκατόν σαράντα πέντε (145) περιπτώσεις κλοπών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.
Όσοι έχουν χάσει μοτοσυκλέτες από την περιοχή, καλό θα είναι να ρίξουν μία ματιά στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Ιωάννη Ρέντη μήπως και σταθούν τυχεροί και βρουν την δική τους.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon