.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Κυριακή, 02 Νοεμβρίου 2014 17:17

Mercedes – MV Agusta – Εξαγόρασε το 25%

 

H Daimler πήρε ποσοστό

 

Όπως έχουμε ανακοινώσει ήδη, ο Γερμανός γίγαντας της αυτοκινητοβιομηχανίας Daimler στον οποίο ανήκει και η Mercedes – AMG, απέκτησε τον έλεγχο του 25% της MV Agusta. Η ανακοίνωση έγινε την Παρασκευή και δεν έχει γίνει γνωστό το νούμερο που στοίχισε αυτή η εξαγορά.
Η συνεργασία των δύο εταιριών θα γίνει στο τμήμα marketing και σε αυτό των πωλήσεων, με την Mercedes-AMG να ενεργεί ως μέλος της MV Agusta.
Όπως δήλωσε άλλωστε και ο πρόεδρος και CEO της MV Agusta, Giovanni Castiglioni, “η MV Agusta και η Mercedes-AMG είναι κορυφαία προϊόντα γνωστά για την σχεδίασή τους, τις επιδόσεις και την ποιότητα. Η Mercedes-AMG θα βοηθήσει την MV Agusta να επεκταθεί σε παγκόσμιο επίπεδο και να φτάσει τους στόχους μας. Η μοναδικότητα της MV Agusta θα ενσωματωθεί στην κυριαρχία της Mercedes-AMG στις υψηλού επιπέδου κατασκευές".
Η MV Agusta θα παρουσιάσει νέα μοντέλα στο σαλόνι EICMA στο Μιλάνο αυτές τις μέρες τα οποία πλέον θα έχουν ως βοηθό στις πωλήσεις το όνομα της Mercedes. Είναι άγνωστο όμως αν θα υπάρξει αλλαγή στις αντιπροσωπείες ανά χώρα, όπως έγινε και με την Ducati στην Ελλάδα, οπότε δεν γνωρίζουμε αν οι αντιπρόσωποι Mercedes θα προωθούν και MV Agusta μοτοσυκλέτες ταυτόχρονα.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon