.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 11:08

BMW Motorrad Days 2014 – Garmisch

 

Στις 4 έως 6 Ιουλίου

 

To 14o BMW Motorrad Days ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους φίλους των μοτοσυκλετών BMW στο Garmisch, από τις 4 έως τις 6 Ιουλίου. Η συνάντηση που γίνεται κάθε χρόνο στο πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου στο Μόναχο, είναι το κατάλληλο σημείο ώστε οι κάτοχοι BMW να πάρουν την οικογένειά τους και να περάσουν λίγες μέρες ξεγνοιασιάς, με φόντο την μοτοσυκλέτα.

Είναι η μεγαλύτερη συνάντηση BMW που γίνεται στον κόσμο και στην οποία οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά νέα μοντέλα, αλλά και κάποια από αυτά που θα μπουν στην παραγωγή αργότερα μέσα στην χρονιά.

Αυτή τη φορά, η BMW Motorrad θα γιορτάσει τα 90 χρόνια πρωταθλημάτων και τίτλων στους αγώνες όπου θα βρεθούν τα διαμάντια που κέρδισαν αυτούς τους τίτλους: Η BMW R37 που κέρδισε το πρώτο πρωτάθλημα Γερμανίας το 1924, αλλά και νίκες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 1938 όπως και στο Isle of Man το 1939 – τον πρώτο αγώνα του θεσμού που κερδήθηκε ποτέ από μη Βρετανό κατασκευαστή. Παρούσες θα είναι και μοτοσυκλέτες Sidecar αλλά και μοτοσυκλέτες που συμμετείχαν στον πρώτο αγώνα AMA Superbike το 1976 τον οποίο κέρδισε ο Reg Pridmore πάνω σε μία BMW R 90. Παρούσες θα είναι και οι μοτοσυκλέτες από τα rally, από το 1980 και μετά, όπως και αυτές των SBK και Superstock στην πρόσφατη αγωνιστική ιστορία της εταιρίας.
Πάρτυ, μουσικές, συναυλίες, fashion shows με μοτοσυκλετιστικά ρούχα αλλά και ένα μοναδικό stunt rider show από τον πρωταθλητή Chris Pfeifer, θα συμπληρώσουν την εικόνα!

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon