.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 09:09

Gas Gas και Ossa – Ενώθηκαν!

 

Με στόχο την μείωση του κόστους

 


Οι δύο Ισπανικές εταιρίες, Gas Gas και Ossa, με έδρα την Girona της Ισπανίας, θα παράγονται στο ίδιο εργοστάσιο, της πρώτης, στην Salt, στην περιοχή της Girona.
H Ισπανική Gas Gas είναι διάσημη στον κόσμου του Trial και στις Enduro μοτοσυκλέτες, και η Ossa, που ιδρύθηκε το 1924 από τον παππού του Παγκόσμιου Πρωταθλητή GP 500 το 2000, Sete Gibernau, θα κατασκευάζουν μοτοσυκλέτες παρέα. Η Ossa σταμάτησε το 1982 την κατασκευή μοτοσυκλετών και το εργοστάσιο άνοιξε ξανά τις πόρτες του το 2009 και προσπάθησε να εισχωρήσει σε μία δύσκολη αγορά.

Στόχος των εταιριών είναι να ανέβει η παραγωγή από τις 9.000 μονάδες στις 15.000 στο συγκεκριμένο εργοστάσιο και γι’ αυτό το λόγο οι 130 εργαζόμενοι θα γίνουν 200 σε πρώτη φάση.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση πάντως είναι ότι οι δύο εταιρίες στοχεύουν στην ίδια αγορά στο Trial και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα κινηθούν στις ήδη μειωμένες πωλήσεις. Ενδέχεται αυτή η συμφωνία να είναι η αρχή συνένωσης των δύο εταιριών σε μία, μιας και προς το παρόν, θα διατηρήσουν διαφορετικά σήματα.
Η μείωση του κόστους των ανταλλακτικών είναι ο πρώτος στόχος και γιατί όχι, κάποιο νέο μοντέλο με ρετρό σχεδίαση, από την μακρά ιστορία της Ossa.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon