.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 10:42

2ο Scooter Festival - Ανοίγει τις πύλες του

 

Ξεκινάει σήμερα

 


Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου ξεκινάει το 2ο Scooterfestival στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, Πειραιώς 100. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν ότι καινούριο κυκλοφορεί σε scooter, παπιά, ATV αλλά και πολλές μοτοσυκλέτες, σε μία εκδήλωση με πολλή μουσική, κέφι και παράλληλα events.

Παρασκευή βράυ, σε μία φαντασμαγορική παρουσίαση, η Yamaha θα παρουσιάσει τη νέα της μοτοσυκλέτα, MT-09.
Παράλληλα οι επισκέπτες θα μπορούν τις ημέρες της έκθεσης να παρακολουθούν μαθήματα ασφαλούς οδήγησης από την σχολή RideIt αλλά και μαθήματα πρώτων βοηθειών, από διασώστες του ΕΚΑΒ.
Στους εξωτερικούς χώρους, οι customized μοτοσυκλέτες στο κεντρικό φουγάρο, θα εντυπωσιάσουν τους με την εμφάνισή τους και οι κλασικές μοτοσυκλέτες θα θυμίσουν σε πολλούς τα νεανικά τους χρόνια.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο προάυλιο της αίθουσας Δ12, ηλεκτρικά scooter και ποδήλατα θα σας περιμένουν να τα γνωρίσετε και να τα δοκιμάσετε.
Στην ίδια αυλή, μία ακροβατική παράσταση από το παρελθόν, ο κλασικός πλέον “Γύρος του Θανάτου”, μετά από πολλά χρόνια, από έναν από τους τελευταίους ακροβάτες αυτού του είδους. Και τέλος, ένας τυχερός θα φύγει την Κυριακή με ένα scooter SYM μετά από κλήρωση που θα γίνει στις 19:00.
Η έκθεση ξεκινάει την Παρασκευή στις 16:00-22:00 και το σαββατοκύριακο από τις 11:00-22:00. Η είσοδος όπως και τα μαθήματα είναι δωρεάν.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon