.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 12:13

Νέο 1190 ADVENTURE: Η ασφαλέστερη μοτοσυκλέτα του κόσμου

 

Με επαναστατικό σύστημα ασφαλείας

 


Όπως οι κορυφαίες μοτοσυκλέτες του κόσμου, τα MY 2014 ΚΤΜ 1190 Adventure και 1190 Adventure R, εξοπλίζονται πλέον με ένα πραγματικά επαναστατικό σύστημα ασφαλείας για τον αναβάτη: το σύστημα ελέγχου της σταθερότητας MSC. Το σύστημα κάνει πραγματικότητα ένα όνειρο πολλών ετών – ABS που λειτουργεί άψογα ακόμη και όταν η μοτοσυκλέτα στρίβει πλαγιασμένη.

Πρωτοπόρος στην τεχνολογία


Μόλις πριν από λίγα χρόνια η KTM εθεωρείτο νεοεισερχόμενη στις street μοτοσυκλέτες. Παρ’ όλα αυτά η KTM έφτασε – με τυπικό KTM στυλ - άμεσα στην κορυφή της τεχνολογίας και αυτή τη στιγμή για το 2014κερδίζει την πρωτοπορία ανάμεσα στους Ευρωπαίους κατασκευαστές.

Καινοτομία KTM-BOSCH
Αυτό το βήμα εξέλιξης, το σύστημα ελέγχου της σταθερότητας MCS αποτελεί ορόσημο στη μοτοσυκλετιστική βιομηχανία και δεν θα ήταν εφικτή χωρίς ξεχωριστούς συνεργάτες.
Εξελιγμένο παράλληλα με την Bosch, το σύστημα ελέγχου της σταθερότητας MSC υποστηρίζει τον αναβάτη της 1190 Adventure μαζί με το σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των τροχών C-ABS και το σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης MTC σε μια πληθώρα καταστάσεων –φυσικά μέσα στα όρια της φυσικής, όπως άλλωστε κάθε βοηθητικό σύστημα.

• Το MSC προλαμβάνει το γλίστρημα των τροχών όταν φρενάρει ο αναβάτης με την μοτοσυκλέτα υπό κλίση
• Το MSC ελαχιστοποιεί την ροπή ανόρθωσης κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος ενώ η μοτοσυκλέτα είναι υπο κλίση
• Τo MSC προλαμβάνει την ανατροπή σε περιπτώσεις φρεναρίσματος κινδύνου
• Το MSC προλαμβάνει το γλίστρημα του πίσω τροχού κατά την επιτάχυνση, όταν η μοτοσυκλέτα είναι υπό κλίση
• Το MSC προλαμβάνει την ανόρθωση του μπροστινού τροχού (σούζα) κατά την επιτάχυνση

Αυτό σημαίνει ότι αποτελεί την τέλεια προϋπόθεση για μέγιστη δυναμική συμπεριφορά και πραγματική οδηγική ευχαρίστηση, σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη που εμπνέει η μέγιστη ασφάλεια. Και ο ιδανικός συνδυασμός ενός πακέτου υψηλής τεχνολογίας με την 1190 Adventure που πλέον βρίσκεται στην κορυφή του ανταγωνισμού.

Πρωτοποριακές τεχνολογίες

Πρωτοποριακές τεχνολογίες, μεταφορά τεχνολογίας, χωρίς συμβιβασμούς, από τους αγώνες και πλήθος ηλεκτρονικών συστημάτων, εξασφαλίζουν ότι η 1190 Adventure των 150hp και 230kg προσδιορίζει τα νέα στάνταρντ στην κατηγορία travel enduro τόσο στην άσφαλτο όσο και εκτός δρόμου. Με το χαμηλό της βάρος, την ασύγκριτη δυναμική συμπεριφορά και την πρωτοποριακή ασφάλεια, η 1190 Adventure διατηρεί τα κυρίαρχα συστατικά που παραδοσιακά ενσωματώνονται στις μοτοσυκλέτες της KTM.

Και όλα αυτά με τεράστιες δυνατότητες ταξιδιού, πολυχρηστικότητα, αλλά και ακρίβεια χειρισμών, δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο στην άσφαλτο.

Ο πανίσχυρος, οικονομικός και βελτιωμένος 75° V2 κινητήρας με ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης ride-by-wire, προσφέρει όλα όσα χρειάζεται μια μοτοσυκλέτα που βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας των travel enduro: πολλή δύναμη ακόμη και στις χαμηλές στροφές, έντονη επιτάχυνση στις μεσαίες στροφές και, φυσικά, αληθινή δύναμη στις υψηλές στροφές. Όλα αυτά με απόκριση που δεν έχει ανταγωνισμό.

Εκ των υστέρων τοποθέτηση: MSC διαθέσιμο για όλους τους ιδιοκτήτες 1190 Adventure
Αυτό σημαίνει ότι η νέα 1190 Adventure διευρύνει το μεγάλο φάσμα χρήσεών της, από το χαλαρό cruising, έως την οδήγηση σε καταιγιστικούς ρυθμούς, από τους καλύτερα ασφαλτοστρωμένους δρόμους, έως τους cross country χωματόδρομους. Χάρις στο σύστημα ελέγχου της σταθερότητας MSC, από τώρα και στο εξής, δεν είναι μόνον η πιο πολυχρηστική travel enduro, αλλά επίσης και η ασφαλέστερη μοτοσυκλέτα στον κόσμο. Ακόμη πιο σημαντικό, οι ιδιοκτήτες που απέκτησαν τα 1190 Adventure ή 1190 Adventure R του 2013 μπορούν να αναβαθμίσουν τις μοτοσυκλέτες τους: Από τον Δεκέμβριο του 2013 και οι δύο Adventure μπορούν να δεχτούν, εκ των υστέρων τοποθέτηση του επαναστατικού MSC σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο KTM, με κόστος €399.

Η παραγωγή του νέου 1190 Adventure ΜΥ2014 με στάνταρντ το MSC ξεκινά τον Δεκέμβριο 2013.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon