.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 11:59

Ride It – Γύρος Πελοποννήσου... δυτικά, τον Ιούλιο!

 

Πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή

 


Έπειτα από την επιτυχία της περσινής 5νθήμερης εκπαιδευτικές εκδρομής στα Τζουμέρκα, η σχολή ασφαλούς οδήγησης Ride It, φέτος πάει Πελοπόννησο! Η 5νθήμερη χωμάτινη εκδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 24 με 28 Ιουλίου, με αναχώρηση ημέρα Τετάρτη, από την Αθήνα.

Θα περιλαμβάνει τέσσερις διανυκτερεύσεις σε λίμνες και παραλίες (Λίμνη Τσιφλού, Λίμνη Λάδωνα, Καλογριά, Καϊάφας) και ατελείωτες χωμάτινες διαδρομές στα βουνά της Πελοποννήσου. Η χωμάτινη διαδρομή θα ξεκινήσει από την Ζήρεια για να περάσει στα Καλάβρυτα, από εκεί στο Παναχαϊκό και στον Άραξο. Θα επισκεφτούμε την τεχνική λίμνη Πηνειού στον νομό Ηλείας, το μοναδικό δάσος της Φολόης, αλλά και τα μνημεία της Αρχαίας Ολυμπίας. Ο συνδυασμός βουνού και θάλασσας θα μας δώσει την δυνατότητα να κάνουμε τα μπάνια μας στον Καϊάφα, αλλά και να πιούμε τον καφέ μας στα χωριά της ορεινής Αρκαδίας, Δημητσάνα και Καρύταινα, πριν διασχίσουμε το Μαίναλο. Η τελευταία διανυκτέρευση θα μας βρει στην Λίμνη του Λάδωνα να κάνουμε κανό και να απολαμβάνουμε τη φύση στο μεγαλείο της.

Η διαδρομή έχει συνολική απόσταση 850 χιλιομέτρων, (από την είσοδο στο χώμα στο Κιάτο, μέχρι την έξοδο στο Ζευγολατιό) και έχει υπολογιστεί έτσι ώστε να υπάρχει ελευθερία χρόνου από το μεσημέρι και μετά, για ξεκούραση και απόλαυση κάθε μέρους.
Οι χωμάτινες διαδρομές είναι βατές για αναβάτες με μικρή εμπειρία σε χωματόδρομους, ιδανικές για όσους έχουν περάσει το Adventure Training Level 1 της σχολής Ride It. Είναι η ιδανική εκδρομή για να μάθει κάποιος τα μυστικά στην οδήγηση στο βουνό, μιας και στους ατελείωτους δασικούς χωματόδρομους, συναντάμε το ιδανικό πεδίο εκπαίδευσης.
Θα υπάρχει πλήρη υποστήριξη σε τεχνικές οδήγησης αλλά και τεχνικά ζητήματα, από τους εκπαιδευτές της σχολής.

Απαιτούνται χωμάτινα ελαστικά καθώς και πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός αναβάτη (Κράνος, jacket, παντελόνι, μπότες, γάντια). Αν δεν υπάρχουν, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε.
Χωμάτινα ελαστικά μπορείτε να νοικιάσετε, ή ακόμη και να αγοράσετε Metzeler Karoo T από συνεργαζόμενα καταστήματα (λίγα ζευγάρια διαθέσιμα).
Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 190euro (η τιμή δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.)
Για δηλώσεις απευθυνθείτε στο site της σχολής Ride It, www.rideit.gr, ή απευθείας στην σχετική φόρμα εγγραφής, http://rideit.gr/index.php?option=com_smartformer&;formid=1

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 12:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon