.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 11:43

MV Agusta και Hellinmoto

 

Νέα αντιπροσώπευση και τιμοκατάλογος!


Τον νέο τιμοκατάλογο της MV Agusta μας απέστειλε η Hellinmoto παράλληλα με το δελτίο τύπου που ενημερώνει πως ετοιμάζεται ο εκθεσιακός χώρος, όπου θα φιλοξενούνται οι ιταλικές μοτοσυκλέτες. Το δελτίο τύπου αναφέρει ότι ετοιμάζεται και τμήμα after sales και εμείς περιμένουμε απλά για την επίσημη ανακοίνωση της αντιπροσώπευσης της ιστορικής φίρμας, από την δραστήρια Hellinmoto.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

Η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ Α.Ε. με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τον νέο πλήρη τιμοκατάλογο των Ιταλικών Μοτοσυκλετών MV AGUSTA.

Με γρήγορα βήματα προετοιμάζουμε τον εκθεσιακό μας χώρο για να μπορείτε να δείτε από κοντά τις μοτοσυκλέτες.

Παράλληλα προχωρούμε στην οργάνωση του τμήματος after sales ώστε να σας εξυπηρετήσουμε όπως αρμόζει στους ιδιοκτήτες MV AGUSTA!

Για πληροφορίες καλέστε: +30 210 924 8996
Μοτοσυκλέτες & Αξεσουάρ: κ. Χρήστος Κοσμίδης
Ανταλλακτικά: κ. Στέλιος Δελιδάκης

Τιμοκατάλογος


Loading...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015 09:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon