.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 10:56

Husaberg και Husqvarna – Επίσημα νέα

 

Το επόμενο βήμα

 


Λάβαμε επίσημο δελτίο τύπου από την ελληνική αντιπροσωπεία της Husaberg, στο οποίο αναφέρεται ξεκάθαρα η πορεία που θα ακολουθήσουν οι δύο εταιρίες μετά την συνένωση που ανακοινώθηκε πρόσφατα. Τα μοντέλα Husaberg θα παραχθούν φέτος, και από το τέλος της χρονιάς θα αλλάξουν όνομα.

Διαβάστε όλο το δελτίο τύπου παρακάτω:

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ HUSABERG &
ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ HUSABERG ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΙΣΜΩΝ

Αγαπητοί Φίλοι της Husaberg,

Με την ευκαιρία της παρουσίασης των νέων μοντέλων Husaberg 2014 αλλά και της ανακοίνωσης για την συνένωση HUSABERG-HUSQVARNA, θα θέλαμε να αναφερθούμε στα δύο μεγάλα ονόματα και να διευκρινίσουμε τα δεδομένα της νέας εποχής.

Η Husaberg ήταν η πρώτη εταιρεία που καθιέρωσε την τετράχρονη τεχνολογία σε αγώνες Εnduro και Motocross, αφήνοντας αρχικά έκπληκτες όλες τις άλλες εταιρείες που όμως σύντομα διαπίστωσαν ότι, η πρόταση Husaberg μόνο πλεονεκτήματα είχε. Η Husaberg διατήρησε το βάρος της μοτοσυκλέτας πολύ κοντά σ΄αυτό της δίχρονης τεχνολογίας, προσφέροντας ταυτόχρονα όλα τα πλεονεκτήματα του 4χρονου κινητήρα για αγωνιστική χρήση στο χώμα.

Η Husqvarna – σουηδικής προέλευσης αρχικά – μετά την εξαγορά της από την Cagiva πέρασε από πολλά στάδια με κινητήρες Cagiva και αργότερα άλλους ιταλικής τεχνολογίας διαγράφοντας μια λαμπρή πορεία.

Σήμερα, οι δύο σουηδικές εταιρείες ενώνονται σε μία, διατηρώντας την προηγμένη τεχνολογία Husaberg και την 100χρονη παγκόσμια κληρονομιά του ονόματος Husqvarna.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η τεχνολογία Husaberg δεν θα αλλάξει. Τα μοντέλα 2014, θα διατεθούν αρχικά με το όνομα Husaberg και αργότερα με το όνομα Husqvarna και θα ηγηθούν της νέας εποχής με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Για την eXTra products,

Χρήστος Kυριακίδης

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 11:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon