.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 12:04

Δημήτρης Διατσίδης – 7 ημέρες στην εντατική

 

Από οξύ έμφραγμα

 


Λίγες μέρες πριν τον αγώνα MotoGP στο Mugello, ο Δημήτρης Διατσίδης, βρισκόμενος στην Ιταλία για την αναμετάδοση, βρέθηκε στο νοσοκομείο από οξύ έμφραγμα στεφανιαίας αορτής.

Μαθαίνουμε τα νέα για τον αγαπητό συνάδελφο τις τελευταίες μέρες και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στην γραμμή εκκίνησης του περιοδικού MotoGP World, του motograndprix.gr αλλά και των αναμεταδόσεων του MotoGP στο ΟΤΕ TV. Παρακάτω θα βρείτε το σχετικό άρθρο όπως ανέβηκε στο site του Δημήτρη, motograndprix.gr:

“Οι περισσότεροι από εσάς θα συνειδητοποιήσατε ότι από τις ζωντανές μεταδόσεις της OTE TV έλειπε η γνώριμη φωνή του Δημήτρη Διατσίδη, του ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομά του στην Ελλάδα με το μεγαλύτερο Παγκόσμιο γεγονός της μοτοσυκλετιστικής σκηνής: το MotoGP. Ο Διευθυντής του περιοδικού MOTOGP WORLD ταξίδεψε στην Ιταλία, αλλά δεν κατάφερε να παρακολουθήσει το MotoGP στο Mugello για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια τηλεοπτικών μεταδόσεων. Ένα οξύ έμφραγμα στεφανιαίας αορτής, ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, έστειλε τον Δημήτρη στην εντατική του νοσοκομείου Santa Maria Nuova, στο Reggio Emilia.

Η έλλειψη του Δημήτρη ήταν αισθητή και στο paddock της ιταλικής πίστας του Mugello, εκεί όπου ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια μεταδίδει τους αγώνες της μεγάλης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Οι αναβάτες όλων των κατηγοριών, άνθρωποι με τους οποίους συνομιλεί και αναλύει τα τεκταινόμενα των εκάστοτε GP, αναζήτησαν τον Δημήτρη και αμέσως μόλις έμαθαν τα νέα, έστειλαν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση, ο καθένας με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Το συνεργείο της Dorna ετοίμασε το παρακάτω συγκινητικό βίντεο και από τη στιγμή που το είδε ο Δημήτρης, το μυαλό του είναι πλέον στο GP της Καταλονίας, απ' όπου δεν θέλει να λείψει.

Ο Δημήτρης λαμβάνει την καλύτερη δυνατή θεραπεία και είναι καλά στην υγεία του, αντιμετωπίζοντας με σθένος το δυσάρεστο αυτό γεγονός. Όλοι εμείς στο MOTOGPWORLD και στο www.motograndprix.gr του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και σύντομα να τον έχουμε και πάλι κοντά μας!”

ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 12:13

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yoshinari Matsushita R.I.P. Honda Walking Assist »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon