.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2013 13:06

BMW Τρικαλιώτης & Ride It – Ασφαλής οδήγηση μόνο με 20euro!

 

Επιδοτούμενα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης

 


Η BMW Τρικαλιώτης διοργανώνει σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης για scooter “Scooter Safety Training” στην Θεσσαλονίκη, στις εγκαταστάσεις της, Μαρίνου Αντύπα 10, Θέρμη, με τους εκπαιδευτές της σχολής Ride It – Powered by BMW Motorrad.

Το σεμινάριο που απευθύνεται σε 16 συμμετέχοντες ανά ημέρα έχει κόστος 20euro από την αρχική τιμή των 120euro και η διαφορά επιδοτείται από την BMW Τρικαλιώτης. Αφορά σε 16 συμμετέχοντες ανά ημέρα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας), οι οποίοι θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στις 15 και 16 Ιουνίου, προκειμένου να παρακολουθήσουν το σεμινάριο Safety Training.
Το σεμινάριο περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SAFETY TRAINING
Η θεωρία πάνω στην οποία θα εστιάσουμε και θα επεκταθούμε είναι χωρισμένη σε πέντε σκέλη:
1ο σκέλος: Εξοπλισμός αναβάτη
2ο σκέλος: Κίνδυνοι στο δρόμο και αντιδράσεις
3ο σκέλος: Οπτικό πεδίο
4ο σκέλος: Αντιδράσεις πανικού
5ο σκέλος: Θέση στο δρόμο – Ιδανικές γραμμές

Κάθε ένα από τα παραπάνω σκέλη και υπο-σκέλη θα αναλυθούν εκτενώς, ενώ θα υπάρξει αναλυτικό θεωρητικό και πρακτικό μάθημα, χωρισμένο σε 20 λεπτά για το κάθε σκέλος.

Διάρκεια σεμιναρίου: Ολοήμερο (09:00 έως 17:00)

Το κόστος βρίσκεται στα 20euro (δεν περιλαμβάνει Φ.Π.Α.) και η διαφορά από το αρχικό κόστος των 120euro επιδοτείται από την BMW Τρικαλιώτης.
Το σεμινάριο αφορά όλους τους αναβάτες scooter, ανεξαρτήτως μάρκας ή κυβισμού
Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης Safety Training από την BMW Τρικαλιώτης θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν τα νέα scooter της BMW, C 600 Sport και C 650 GT σε ειδικά οργανωμένα test rides.

Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής: 2310475871, www.rideit.gr, ή απευθείας δηλώσεις συμμετοχής στην παρακάτω φόρμα εγγραφής: http://rideit.gr/index.php?option=com_smartformer&;formid=17

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Μαϊος 2013 13:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Vespa for Children Yoshinari Matsushita R.I.P. »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon