.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 19:15

MX Νέων Αναβατών - Ημερίδα παιδιών, εφήβων, νεανίδων

 

Την Κυριακή 21 Απριλίου

 


Το αθλητικό σωματείο «ΑΡΗΣ», μετά την επιτυχημένη εκδήλωσή του “Ashley Fiolek Day”, στην προσπάθεια εξάπλωσης του μοτοαθλητισμού στις νεανικές ηλικίες, με την υποστήριξη του Δήμου Πεντέλης, διοργανώνει ημερίδα παιδιών, εφήβων, κορασίδων Motocross στον γνωστό δημοτικό χώρο του λατομείου «Μαλτέζος» (*) στην Πεντέλη, την Κυριακή 21 Απριλίου από τις 10:30 έως τις 15:00 (**).

Στο πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνονται:
• Θεωρητική εισαγωγή στο Motocross μικρών ηλικιών
• Βασικούς κανόνες για τα πρώτα βήματα στον μοτοαθλητισμό
• Σωστή χρήση και συντήρηση εξοπλισμού
• Πρακτικά μαθήματα (άφθονα!)
• Εκπαίδευση στους κανονισμούς του αθλήματος του Motocross
• Προπόνηση για συμμετοχή σε αγώνες, ειδικά εν όψει της έναρξη του πρωταθλήματος Motocross Νότιας και Βόρειας Ελλάδας
• Ελεύθερη προπόνηση στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή

Η ημερίδα είναι στελεχωμένη από ανθρώπους με μεγάλη εμπειρία και επιτυχίες στο Motocross καθώς και εξειδικευμένους επιστήμονες.

Πληροφορίες στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & 6945433863

Σας περιμένουμε !!!!

(*) Το Λατομείο "Μαλτέζου" βρίσκεται στο δρόμο για την μονή του Αγ. Παντελεήμονα και την κορυφή, στην νότια πλευρά του βουνού, πάνω από την Ν.Πεντέλη. Συντεταγμένες GPS: 38°04'40.41" B 23°51'40.50" E.
(**) μετά τις 15:30 θα έχουμε διαστήματα προπόνησης και για πιο μεγάλα παιδιά...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 21:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Honda – Κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Test the Best & Win »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon