.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 02 Απριλίου 2013 11:46

V Strom Hellas Forum – Δραστηριότητες Μαρτίου

Έρανος για το Λύρειο ύδρυμα

 




Η ομάδα συντονισμού του  Vstorm Hellas forum οργάνωσε τον 2ο έρανο αγάπης των μελών του φόρουμ προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης στο Λύρειο ίδρυμα.

Έναρξη με έρανο

Ο έρανος ολοκληρώθηκε  την πρώτη Κυριακή της άνοιξης στις 03 Μαρτίου με την επίσκεψη δεκάδων μελών στον χώρο του ιδρύματος στον Ν. Βουτζά Αττικής. Κατά την παρουσία μας στο ίδρυμα ενημερωθήκαμε από τις μοναχές για την δράση τους αλλά και για την καθημερινότητα των παιδιών αλλά και των υπερήλικων που φιλοξενούν στην Μονή-ίδρυμα. Αξίζουν συγχαρητήρια οι μοναχές αλλά και οι εθελοντές που στηρίζουν με την αγάπη τους τα παιδιά και τους ηλικιωμένους. Με ανάμεικτα συναισθήματα τα μέλη του φόρουμ αποχώρησαν από την Μονή όπου εδρεύει το ίδρυμα και έδωσαν ραντεβού για τον 3ο έρανο αγάπης την περίοδο του Πάσχα. Τον 2ο έρανο αγάπης στήριξαν και οι εταιρείες Agrino και Nestle (τμήμα δημητριακών) χορηγώντας τρόφιμα.

Μηνιαία εκδρομή

Επίσης στις 31 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μηνιαία εκδρομή του φόρουμ με προορισμό την Μονή Αγίου Δημητρίου Αυγού στην Αργολίδα. Στην εκδρομή συμμετείχαν μέλη από την Αττική και την Αχαΐα που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά έναν ιστορικό χώρο, ξεχασμένο από την πολιτεία. Η διαδρομή περιλάμβανε 10 χιλιόμετρα χωματόδρομου που ταλαιπώρησε τις μοτοσικλέτες και τους αναβάτες που συμμετείχαν αλλά μπροστά στην θέα της Μονής, η σκόνη και η πέτρα του δρόμου ξεχάστηκαν. Ακολούθησε μεσημεριανό γεύμα σε ταβέρνα στο χωριό Καρατζάς.
Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της συντονιστικής ομάδας, οι επόμενες εκδηλώσεις του φόρουμ μας έχουν ανακοινωθεί στην σελίδα μας www.vstromhellasforum.com

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Απριλίου 2013 12:06

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon