.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 11:50

To V Strom Hellas Club στην “Κιβωτό του Κόσμου”

Για δεύτερη χρονιά

 




Για δεύτερη χρονιά φέτος η Ελληνική λέσχη μοτοσικλετιστών «V-Strom Hellas Club» θέλοντας να δώσει μια χείρα βοηθείας στα 400 περίπου παιδιά που απαρτίζουν τη «Κιβωτό του Κόσμου» τύπωσε το ετήσιο ημερολόγιο του 2013, τα έσοδα του οποίου και διέθεσε κατά την επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο μέρος που στεγάζεται το ίδρυμα..

Στις 10 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη παρουσία πολλών μελών μας που με τον δικό τους τρόπο χάρισαν πλέον της οικονομικής βοήθειας κάποιες στιγμές χαράς σε όλα αυτά τα αγγελούδια, προσφέροντας επιπλέον γλυκίσματα, ρούχα, παιχνίδια αλλά και την χαρά να ανέβουν σε κάποιες από τις μηχανές που τα μέλη μας πρόθυμα διέθεσαν για αυτό το σκοπό.
Έχοντας σε υψηλό βαθμό το αίσθημα της ευθύνης θα προσπαθούμε πάντα  σαν Λέσχη να συμβάλουμε όσο μπορούμε σε ανάλογες δραστηριότητες στο μέλλον.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013 12:37

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon