.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 12:01

Τετράωρη και μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή – Βίλια – Ελικώνας – 10 Μαρτίου

70 και 120 = 190 χιλιόμετρα!

 




Για μία ακόμη φορά, η σχολή Ασφαλούς Οδήγησης Ride It ανακοινώνει μία τετράωρη εκπαιδευτική χωμάτινη εκδρομή, αυτή τη φορά, στα Βίλια αλλά με δυνατότητα... επέκτασης!

Από τα Βίλια στον Ελικόνα

Μία εκδρομή που θα δώσει την ευκαιρία σε όλους όσοι θέλουν να εντρυφήσουν στην χωμάτινη οδήγηση, να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους και την ομορφιά της φύσης, με την υποστήριξη των ειδικών.
Θα ξεκινήσουμε από τον Ασπρόπυργο, θα κινηθούμε προς το Ασπροβούνι από όμορφες διαδρομές, θα περάσουμε τον Σαρανταπόταμο και την Οινόη, και από εκεί θα ανέβουμε στο Μαυροβούνι. Ένας κύκλος πάνω από το “Καρούμπαλο” θα μας δώσει την τελική ευθεία για τα Βίλια όπου θα πιούμε καφέ, μετά από 70 χιλιόμετρα απολαυστικής διαδρομής.
Η διαφορά με τις υπόλοιπες τετράωρες εκδρομές είναι, πως, μετά τα Βίλια, όσοι αναβάτες το επιθυμούν, θα μπορούν να ακολουθήσουν σε μία επιπρόσθετη χωμάτινη διαδρομή μήκους 120 ακόμη χιλιομέτρων με κατάληξη τον Ελικώνα! Θα ανέβουμε ξανά προς τις Ερυθρές, από τις Πλαταιές θα περάσουμε βόρεια τον Κιθαιρώνα, θα κατέβουμε από τα ψηλά στα χαμηλά, στις παραλίες του Κορινθιακού, θα κυκλώσουμε το Μελίσσι και από εκεί, θα καταλήξουμε στον Ελικώνα. Η επιστροφή θα γίνει από άσφαλτο, από την παλιά εθνική, προς Θήβα, μετά από ένα καλό φαγητό.

Εκκίνηση από τον Ασπρόπυργο

Η εκκίνηση θα γίνει από την EKO Ασπροπύργου, στην Αττική οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στις 09:00. (ραντεβού – τεχνικός έλεγχος 08:00). Παράλληλα σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής, θα διεξαχθεί σεμινάριο αναφορικά με τον τρόπο που περνάμε νεροφαγώματα, δύσκολα περάσματα αλλά και θα υπάρχει υποστήριξη τόσο σε τεχνικά ζητήματα όσο και σε οδηγικά σε όποιες δυσκολίες προκύψουν.

Το κόστος ανέρχεται στα 25euro για την τετράωρη στα Βίλια + 15euro = 40euro για την μονοήμερη μέχρι τον Ελικώνα (οι τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.)
Απαιτείται πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός (enduro ή τουρισμού) και μοτοσυκλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση. Δεκτά και ασφάλτινα ελαστικά αν ο καιρός το επιτρέπει (αναλόγως καιρού, η σχολή RideIt θα αποφασίσει τελευταία στιγμή για το αν θα γίνουν δεκτά ή όχι τα ασφάλτινα ελαστικά).
Αναβάτες που θα έρθουν στην εκκίνηση χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό δεν θα γίνουν δεκτοί*
Πληροφορίες – συμμετοχές: www.rideit.gr
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25 άτομα
Η δήλωση συμμετοχής γίνεται συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής στον παρακάτω σύνδεσμο: http://rideit.gr/index.php?option=com_smartformer&;formid=1
*Ρωτήστε μας αν χρειάζεστε εξοπλισμό

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Μαρτίου 2013 13:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon