.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 13:15

ΚΤΜ 1190 ADVENTURE – Τεχνικό σεμινάριο

Έτοιμο το τεχνικό δίκτυο

 




Ποια είναι η σωστή ροπή σύσφιξης των ελατηρίων του συμπλέκτη στο 1190 Adventure; Ποιες λειτουργίες ελέγχονται από την MCU; Ποια είναι η πίεση της αντλίας βενζίνης του 1190 Adventure; Αυτές και πολλές ακόμα σημαντικές ερωτήσεις κλήθηκαν να απαντήσουν οι Εξουσιοδοτημένοι Τεχνικοί της KTM SEE A.E.

Συνεχής αναβάθμιση

Στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης και επιμόρφωσης του Τεχνικού Δικτύου της η KTM South East Europe διοργάνωσε σεμινάρια με κύριο θέμα τη ΝΕΑ 1190 Adventure.

Tο σεμινάριο διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Φεβρουαρίου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο τεχνικής εκπαίδευσης του υπό-καταστήματος της εταιρίας στην Λ. Βουλιαγμένης 500.

Τα σεμινάρια παρακολούθησαν συνολικά 42 Τεχνικοί από
όλη την Ελλάδα οι οποίοι είχαν ήδη αποκτήσει πτυχίο βασικών γνώσεων για την μοτοσυκλέτα μέσω του KTM e-academy.

Επιγραμματικά τα σεμινάρια επικεντρώθηκαν στα εξής θέματα:

»    1190 ADVENTURE ENGINE DISASSEMBLY
»    1190 ADVENTURE BODY DISASSEMBLY
»    ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ XC_1 NEW GENERATION
»    ΑΝΑΡΤΗΣΗ WP 4CS

Το Τεχνικό Σεμινάριο έκλεισε με πρακτική εξάσκηση των συνεργατών, λύσιμο & δέσιμο κινητήρα και την απονομή του αντίστοιχου Πιστοποιητικού Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Η συνεχής προσπάθεια για άρτια κατάρτιση του Τεχνικού αλλά και του Εμπορικού Δικτύου αποτελεί δέσμευση για την εταιρία, γεγονός που επιβεβαιώνεται από την υψηλή ποιότητα των παρερχομένων υπηρεσιών. Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία μας επενδύουμε σημαντικά στην εκπαίδευση του Δικτύου μας, μεταφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία στους συνεργάτες μας με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των προϊόντων και των πελατών μας.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2013 13:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Mini Cooper Back Flip! Ducati Hypermotard - License to thrill - video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon