.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013 11:35

Yamaha και αναρτήσεις KYB

Νέα συνεργασία

 




Μία νέα συνεργασία επετεύχθη ανάμεσα στην κατασκευάστρια μοτοσυκλετών Yamaha, και σε αυτήν των αναρτήσεων, KYB. Πλέον η Yamaha κατέχει το 33.4% της KYB και θα μεταφέρει την παραγωγή των αναρτήσεων στην Ινδία. Η κίνηση αυτή θα μειώσει το κόστος παραγωγής των αναρτήσεων που χρησιμοποιούν οι μοτοσυκλέτες της Yamaha αλλά θα δώσουν και νέα ώθηση στην εξέλιξη τους.

Η Yamaha σκοπεύει να επενδύσει 90 δισεκατομύρια Yen σε αυτό το project μέχρι το 2015 και θα επικεντρώσει το 65% της παραγωγής εκεί, προκειμένου να βελτιώσει τα νούμερα που απαιτεί η εταιρία στο σύνολό της.
Είναι μία στρατηγική κίνηση η μεταφορά των δραστηριοτήτων της KYB στο Chennai της Ινδίας, προκειμένου να μπορέσει η Yamaha να μειώσει το κόστος και να πετύχει έτσι καλύτερες τιμές για όλες τις μοτοσυκλέτες της.

Η Yamaha ήταν ο ιδιοκτήτης της κορυφαίας εταιρίας αναρτήσεων Ohlins από το 1987, αλλά πούλησε το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών, το 95% πίσω στην Ohlins, το 2007. Είναι μία κίνηση που είχε γίνει και παλιά, αλλά η Ohlins δεν διέθετε προσιτές οικονομικά αναρτήσεις ώστε να μπορέσει να βοηθήσει αυτό και στην συνολική μείωση των τιμών των μοτοσυκλετών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Οι μάχες στο ΤΤ Isle of Man – Video Κοπή πίτας Trial »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon