.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013 10:59

Beta RR – Race Ready

 


Διαθέσιμα σε 2Τ και 4Τ

 

 

H race-ready έκδοση των Beta RR Enduro 2T και 4T είναι τώρα διαθέσιμη. Μετά τη μεγάλη επιτυχία των Beta RR Enduro MY2013, το εργοστάσιο της Τοσκάνης θα κυκλοφορήσει μια περιορισμένη έκδοση αυτών των υπέροχων μοτοσυκλετών, αφιερωμένη στους αναβάτες που θέλουν τις καλύτερες επιδόσεις για τις πιο ακραίες αγωνιστικές συνθήκες.

Σε τετράχρονα και δίχρονα

Διαθέσιμες σε τετράχρονες εκδόσεις 350cc και 450cc αλλά και στη δίχρονη των 300cc, η σειρά RR Enduro RACING του 2013 είναι μία καθαρά αγωνιστικά προσανατολισμένη εξέλιξη της ήδη πολύ ανταγωνιστικής σειράς RR Enduro. Για τους πιο απαιτητικούς αναβάτες, αυτές είναι οι ρέπλικες των μοτοσυκλετών που θα χρησιμοποιούνται από τον Luis Correia, Robert Kvarnstrom και τους άλλους αναβάτες του Factory Beta Enduro Team στο EWC (Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro) και στις μεγάλες εθνικές και διεθνείς εκδηλώσεις.

Τα ειδικά χαρακτηριστικά που διαθέτει η σειρά RR RACING είναι:RR4T Racing 2013-sfondo-gri-web

ΠΛΑΙΣΙΟ

• Στο RR Racing τοποθετείται ένα πιρούνι Marzocchi Shiver 48 χιλιοστών κλειστού φυσιγγίου το οποίο επιπροσθέτως διαθέτει το σύστημα PFP (Progressive Floating Piston). Επίσης χρησιμοποιούνται οι γνωστές πια πράσινες τσιμούχες χαμηλής τριβής της SKF που του προσδίδουν ακόμα περισσότερη ομαλή λειτουργία. Οι εσωτερικές ρυθμίσεις (settings) είναι νέες και φυσικά διαφέρουν μεταξύ δίχρονων και τετράχρονων εκδόσεων. Αυτές οι ρυθμίσεις είναι το αποτέλεσμα της χρονοβόρας εξέλιξης που έγινε από το Factory Beta Enduro Team και επιτρέπουν ένα υψηλότερο επίπεδο απόδοσης, ιδιαίτερα σε τραχύ και σκληρό τεραίν.

• Mαύρες πλάκες πηρουνιών από ergal που ενισχύουν αυτό το "αγωνιστικό" look.

• Πλαστικές χούφτες Vertigo με αλουμινένια βάση που προστατεύουν τα χέρια από κλαδιά και πέτρες.

• Αλουμινένια μαρσπιέ κατασκευασμένα σε CNC ώστε vα είναι ταυτόχρονα ελαφριά και ανθεκτικά. Παρέχουν επίσης πιο ισχυρό ‘δάγκωμα’ στην μπότα ώστε να μην φεύγει το πόδι εύκολα από πάνω τους.

• Κάλυμμα σέλλας τύπου ‘gripper’ που είναι ανθεκτικότερο και φυσικά αντιολισθητικό, κάτι πολύ χρήσιμο σε ‘υγρούς’ αγώνες. Ταιριάζει επισης με τα νέα ‘Factory’ γραφικά και διαθέτει μία ειδική τσέπη που είναι ιδανική για την κάρτα των χρόνων.

• Πλήρες κιτ γραφικών Racing που κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή την πανέμορφη Ιταλική μοτό. Είναι τα ίδια με αυτά που θα διαθέτουν οι μοτοσυκλέτες της εργοστασιακής ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οι RR 4T και 2T RACING του 2013 θα είναι διαθέσιμες σε περιορισμένη έκδοση από την ‘The FUORISTRADA Co.’ από τα μέσα του Φεβρουαρίου.

Οι τιμές

Μοντέλο Τιμή Αγωνιστική τιμή(έκπτωση 6%)
RR 300 Racing 9.190 € 8.640 €
RR 350 Racing 9.890 € 9.290 €
RR 450 Racing 9.990 € 9.390 €

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013 11:11

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon