.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 10:34

Rideit – Adventure Training Level ΙΙ

Στις 10 Φεβρουαρίου!

 




Η Σχολή Ασφαλούς Οδήγησης RIDE IT – Advanced Riding Courses powered by BMW Motorrad, ανακοινώνει τη διεξαγωγή του πρώτου, για τη νέα χρονιά, σεμιναρίου Adventure Training LevelL II.

Εκκίνηση με Level II

Γιατί ξεκινάμε με Level II; Γιατί στο τέλος του Φεβρουαρίου έρχεται το Adventure Training Level III (23/24 Φεβρουαρίου) και τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για προετοιμασία! Στο πρώτο Adventure Training Level II της χρονιάς δίνεται η ευκαιρία σε όσους πέρασαν από το Level I και θέλουν να προχωρήσουν ένα σκαλί ακόμη, αλλά και όσους αναβάτες αποφοίτησαν από το Level II, να ανεβάσουν ψηλότερα τον προσωπικό τους οδηγικό “πήχη”. Αλλά και φυσικά, όσοι θέλουν να προπονηθούν -σε ειδική τιμή, θα προετοιμαστούν κατάλληλα για το επερχόμενο Adventure Training Level III που ακολουθεί!
Το ραντεβού δίνεται όπως πάντα, στο Τεχνολογικό & Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, την μεθεπόμενη Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 10:00πμ. Σε ειδική πίστα προπόνησης που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτό το σκοπό, το σεμινάριο Adventure Training Level II, διάρκειας συνολικά 7 ωρών, θα δώσει την ευκαιρία σε όλους όσοι έχουν παρακολουθήσει με επιτυχία το Adventure Training Level I, να προχωρήσουν την οδήγησή τους στο επόμενο βήμα: Δύσβατες διαδρομές, εμπόδια, φρενάρισμα, κλειστές στροφές, δύσκολες ανηφόρες και κατηφόρες, όλα γίνονται εύκολα μετά το σεμινάριο Adventure Training Level II της σχολής Rideit!

Τι περιλαμβάνει

Τι περιλαμβάνει το σεμινάριο Adventure Training Level ΙΙ:

Ποιους αφορά:

Όλους όσοι θέλουν να βελτιώσουν τις οδηγικές τους ικανότητες σε εκτός δρόμου διαδρομές μαθαίνοντας ακόμη περισσότερη τον έλεγχο αλλά και τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας τους. Απαραίτητη προϋπόθεση η ολοκλήρωση του σεμιναρίου ασφαλούς οδήγησης Adventure Training Level I.

Που γίνονται τα σεμινάρια:
Στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, χωμάτινη διαδρομή αλλά και πίστα για ασκήσεις.

Τι περιλαμβάνει:
•    Εκμάθηση ισορροπίας στην μοτοσυκλέτα
•    Μεταφορά βάρους και ζύγισμα
•    Στρίψιμο σε πολύ κλειστές στροφές
•    Μεγάλες ανηφόρες
•    Μεγάλες κατηφόρες
•    Αργή κίνηση
•    Έλεγχος της δύναμης του κινητήρα
•    Ιδανικές γραμμές για βελτίωση στριψίματος

Πληροφορίες
•    Διάρκεια Μαθήματος: Από τις 10:00 έως τις 17:00
•    Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 16 άτομα
•    Απαιτείται πλήρης εξοπλισμός προστασίας αναβάτη** (κράνος, Jacket με προστασία, παντελόνι, γάντια, μπότες***).
•    Τα μαθήματα γίνονται αποκλειστικά με χωμάτινα**** ελαστικά, σε καλή κατάσταση.
•    Η τιμή βρίσκεται στα 120euro* για μεμονωμένες εγγραφές. Για μαζικές εγγραφές άνω των δέκα ατόμων η τιμή βρίσκεται στα 90euro*.
•    Δυνατότητα επανάληψης του σεμιναρίου Adventure Training Level II στην προνομιακή τιμή των 60euro
•    Στην τιμή περιλαμβάνονται εκτός των μαθημάτων, πρωινό, ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα, δώρα και αυτοκόλλητα της σχολής, καθώς και πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Η χρήση χωμάτινων ελαστικών στο Level II είναι υποχρεωτική, και φυσικά, όπως έχει καθιερωθεί ήδη από το Adventure Training Level Ι, για όλους εσάς που έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν το Adventure Training Level ΙΙ και επιθυμείτε να έρθετε ξανά μαζί μας για μια ευχάριστη ημέρα με μπόλικη προπόνηση, αλλά και καλή παρέα, η τιμή του σεμιναρίου είναι 60 ευρώ/άτομο.

Γενικές πληροφορίες

Γενικές πληροφορίες
*Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Στις μαζικές εγγραφές αφορά έκδοση τιμολογίου προς την διοργανώτρια λέσχη / Club / Forum.
** Αναβάτης χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό δεν μπορεί να συμμετάσχει στο σεμινάριο. Σε περίπτωση αποβολής του για τον συγκεκριμένο λόγο, χρήματα δεν επιστρέφονται.
*** Υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού – Ρωτήστε μας.
**** Υπάρχει δυνατότητα ενοικίασης ελαστικών σε συνδυασμό με συνεργαζόμενα καταστήματα – Ρωτήστε μας.
Πληροφορίες & εγγραφές: www.rideit.gr
Τηλ. Επικοινωνίας: 211 0135574, 6972 284745

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2013 10:40

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « KYMCO 2013 - «Περισσότερη Αξία» Husqvarna – Salminen στο χιόνι »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon