.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 11:17

KTM 125 EXC – Προσφορά χωρίς αντίπαλο

Μόνο από την Ελληνμότο

 





Η σωστή επιλογή μιας μοτοσυκλέτας Enduro είναι σοβαρή υπόθεση κι εμείς στην ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ το γνωρίζουμε αυτό καλά έπειτα από τη μακροχρόνια μας εμπλοκή με το επαγγελματικό ή με το ερασιτεχνικό Enduro.

Θέλεις λοιπόν να “μπεις” στο χώρο του Enduro και ψάχνεις για μια καλή μεταχειρισμένη μοτοσυκλέτα; Θέλεις να επιστρέψεις στο βουνό μετά από χρόνια; Γνωρίζοντας τη δυναμική της KTM στα extreme sports, η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις πράξη το όνειρό σου με την προσφορά μιας καινούργιας μοτοσυκλέτας ΚΤΜ EXC 125 MY 10 στην προνομιακή τιμή των 5.790€!! και Δώρο ένα κράνος NEXX Enduro και μια μάσκα OAKLEY της επιλογής σας.
Για τον πιο έμπειρο αναβάτη, η προσφορά της KTM EXC 500 MY 12 στην τιμή των 8.490€  γίνεται ακόμα πιο ελκυστική αφού παίρνετε ΔΩΡΟ και ένα scooter Malaguti F12 50cc D.C.ή μια μοτοσυκλέτα ΒΕΤΑ SM 50 (αξίας 2.000€) για τις καθημερινές σας μετακινήσεις!

Όλες οι μοτοσυκλέτες είναι άμεσα παραδοτέες και μπορείτε να τις δείτε από κοντά στην Πλαταιών 4-6, στο Γκάζι. Προσοχή: Υπάρχει μόνο μια (1) μοτοσυκλέτα από τον κάθε τύπο

www.hellinmoto.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 11:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Fan moto – Sales & after sales experts Προσφορές μοτοσυκλετών Honda »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon