.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013 12:17

Προσφορά Piaggio Scarabeo 200/300

Σε νέες ασυναγώνιστες τιμές!

 




Τα αγαπημένα μοντέλα SCARABEO, γνήσιοι εκφραστές του ιταλικού στυλ, είναι τώρα ακόμα πιο προσιτά, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Eπωφεληθείτε της προσφοράς, αποκτήστε  τα τώρα στις νέες προνομιακές τιμές με όφελος έως 530€!

Τα scooter

SCARABEO 200 μόνο 2.730€ και SCARABEO 300 μόνο 3.760€!  Μεγάλοι τροχοί 16’, προηγμένοι κινητήρες και έντονος χαρακτήρας … Όποιο από τα δύο μοντέλα και αν επιλέξετε υπόσχεται απολαυστικές μετακινήσεις, με οικονομία και ασφάλεια στο δύσκολο αστικό περιβάλλον και όχι μόνο!
SCARABEO 200 dual map

Το πρώτο σκούτερ στον κόσμο με διπλή χαρτογράφηση, για επιδόσεις με μειωμένες εκπομπές ρύπων και χαμηλότερη κατανάλωση. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει με διακόπτη στο τιμόνι τη θέση ECO που μειώνει την κατανάλωση έως και 7% ή τη θέση SPORT για υψηλότερες επιδόσεις.
SCARABEO 300

Το σκούτερ που μάγεψε τους λάτρεις του διαχρονικού σχεδιασμού, αφού συνδυάζει άψογα την κλασσική σχεδίαση με τις μοντέρνες γραμμές, προσφέροντας παράλληλα υψηλά επίπεδα επιδόσεων, ενεργητική ασφάλειας και λειτουργικότητας.

Επισκεφτείτε σήμερα την επίσημη ιστοσελίδα www.aprilia.com.gr για περισσότερες πληροφορίες ή ένα σημείο πώλησης Aprilia για να δείτε από κοντά όλα τα μοντέλα και να επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές.
Ενημερωθείτε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon