.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2013 10:08

Off Road Team - Barbeque Party!


Στις 19 Ιανουαρίου

 





To Σάββατο στις 19 Ιανουαρίου το Off Road Team θα κάνει το ετήσιο Party του για το Πρωτάθλημα Trail Ride της χρονιάς που πέρασε. Το Barbeque Party θα γίνει στο Bar Limit Up στο Κρυονέρι, στην Λεωφόρο Κρυονερίου 26, στο γνωστό ως έδρα των αγώνων Trail Ride στην Αττική τα τελευταία χρόνια, στις 7 το απόγευμα. Να είστε ΟΛΟΙ εκεί! Αγωνιζόμενοι, Παλιοί, Νυν και Μελλοντικοί, Υποστηρικτές, Δημοσιογράφοι, Θεατές, Οικογένειες, Φίλοι…

Να βρεθούμε, να πούμε "Καλή Χρονιά", να κουβεντιάσουμε και να σας πούμε τα σχέδιά μας για το 2012, για τους αγώνες που θα γίνουν, να δούμε φωτογραφίες και video, να μιλήσουμε για το Serres Rally, να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, να κερδίσουμε το φλουρί και να κερδίσουμε δώρα, να χειροκροτήσουμε τους νικητές αλλά και τους τελευταίους, να ψήσουμε και να φάμε, να πιούμε, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε!

Βάζουμε τα φαγητά, βάζετε τα ποτά, βάζουμε όλοι μαζί καλή διάθεση και υποδεχόμαστε την νέα «αγωνιστική». Απαγορεύεται να φύγετε πριν τις 1:00 το βράδυ! Η παρουσία σας στο Party είναι υποχρεωτική!!!

H απονομή Κυπέλλων των Πρωταθλητών και των Πρωταγωνιστών θα γίνει από τις αντίστοιχες ομοσπονδίες:


Δείτε το χάρτη για το “Limit Up” ΕΔΩ

Αρωγοί των Trail Rides για το 2012 ήταν τα ελαστικά Michelin, η Jet Power, τα λιπαντικά  Denicol, τα ελαστικά Malatesta Pneumatisti, τα ήδη ένδυσης Colori, και φυσικά η My-Track με το προηγμένο της σύστημα GPS Tracking. Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα περιοδικά ΜΟΤΟ και ΜΟΤΟ Τρίτη, και οι ιστοσελίδες www.to4x4.gr, www.motorsite.gr, www.bikeit.gr, www.dirt-bike.gr και φυσικά το www.trailride.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2013 10:35

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Piaggio Hellas – Παιδικά χωριά SOS Διπλώματα οδήγησης 2013 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon