.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012 11:21

Moto Guzzi California 1400 open week event

 

 

Από τις 22 έως τις 29 Δεκεμβρίου

 

 




Με την ευκαιρία του λανσαρίσματος της νέας CALIFORNIA 1400 Touring version, επισκεφτείτε τώρα το σημείο  αποκλειστικής διανομής MOTO GUZZI, Κ.ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟY στην Αθήνα, Μεσογείων 458 στην  Αγ. Παρασκευή και πάρτε μέρος στο NEW CALIFORNIA 1400 OPEN WEEK EVENT 22-29/12, για να γνωρίσετε και να θαυμάσετε από κοντά τον νέο μύθο.

Μαζί με το νέο μοντέλο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά και όλη τη νέα σειρά της θρυλικής μάρκας όπως το V7 Stone, Stelvio 1200 και Nevada 750.
Η εβδομάδας παρουσίασης που θα είναι αφιερωμένη στο νέο μοντέλο California 1400, θα κορυφωθεί το Σάββατο 29/12 με την ολοκλήρωση του  Open Week Event και την πραγματοποίηση κλήρωσης πλούσιων δώρων  από την Moto Guzzi .
Το μεγάλο δώρο όμως περιμένει έναν τυχερό ανάμεσα σε αυτούς που θα παραγγείλουν πρώτοι τη μοτοσυκλέτα  έως 30/04/2013 καθώς θα μπουν αυτομάτως στην κλήρωση για  ένα 3ήμερο ταξίδι          2 ατόμων στη λίμνη Como της Ιταλίας και την εθιμοτυπική επίσκεψη στο ιστορικό εργοστάσιο της Moto Guzzi , στο Mandello del  Lario με  δωρεάν τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Moto Guzzi  www.motoguzzi.gr και ενημερωθείτε για τα προνόμια και  όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες της μάρκας.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon