.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 11:46

Ελαστικά Heidenau

 

Έφθασαν στην Ελλάδα

 




Tα γνωστά ελαστικά Heidenau έφτασαν στην Ελλάδα. H ποιοτική γερμανική εταιρεία παράγει ελαστικά περισσότερο από 60 χρόνια!

Πενήντα χρόνια στα ελαστικά


Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1946, κατασκεύαζε μέχρι το 1952 διάφορα προϊόντα από φυσικό καουτσούκ. Από το 1953 άρχισε να κατασκευάζει ελαστικά αυτοκινήτου υπό τον διακριτικό τίτλο Heidenau.
Παράλληλα, κατασκεύαζε ελαστικά ποδηλάτου. Από το 1969 έως το 1994, το τμήμα κατασκευής ελαστικών αυτοκινήτου ενσωματώθηκε στην εταιρία ελαστικών Pneumant. Κατά την περίοδο αυτή, το εργοστάσιο ελαστικών Heidenau κατασκεύαζε ελαστικά ιστορικών αυτοκινήτων, μοτοποδήλατων, scooters και μοτοσυκλέτας.
Το 1994, η εταιρεία μετονομάστηκε σε Heidenau GmbH & Co KG και έδωσε έμφαση στην παραγωγή ελαστικών για δικύκλα και karts. Η εταιρεία παρακολούθησε στενά τις αλλαγές της αγοράς και φρόντισε να ανταποκριθεί στις αναδυόμενες τάσεις. Ωστόσο δεν ξέχασε την ιστορία της. Ακόμα παράγει ελαστικά για Trabant και πολλές άλλες ιστορικές μάρκες που δεν υπάρχουν πλέον. Η ευελιξία είναι πολύ σημαντική για την Heidenau GmbH. Οι προσαρμόσιμες διαδικασίες παραγωγής, επιτρέπουν την κάλυψη ειδικών αναγκών, τη δημιουργία εξατομικευμένων λύσεων και την παραγωγή παρτίδων μικρών ποσοτήτων. Ξεκινώντας από 35 προϊόντα το 1993, τα οποία παράγονται σε μεγάλες ποσότητες, προσφέρουμε τώρα μια σειρά από 550 τύπους ελαστικών για διαφορετικές εφαρμογές. Αυτή
είναι η καλύτερη απόδειξη για τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας.

Μεγάλη γκάμα

Φυσικά, οι ανάγκες και οι επιθυμίες των πελατών μας έρχονται πρώτες. Η επιτυχία μας στον διεθνή ανταγωνισμό βασίζεται στη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών παραγωγής των προϊόντων μας και, και τη στενή επαφή με τους πελάτες μας σε περισσότερες από 40 χώρες. Και με την πρόσθεση της Ελλάδας πλέον 41 χώρες.
Σήμερα η Heidenau Hellas, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως διαθέτει στην Ελλάδα, μια μεγάλη γκάμα ελαστικών για κάθε είδους μοτοσικλέτα, Kart ή Scooter. Επίσης διαθέτει ελαστικά Motocross και enduro και ελαστικά για ιστορικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες λεπτού πάχους, για ξύλινες ή ζάντες με ακτίνες.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 12:10

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon