.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 10:13

Κωνσταντίνος Μητσάκης - Παρουσίαση στο GS Forum

 

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

 

 


Ο πιο πολυταξιδεμένος Έλληνας, με περισσότερα από ένα εκατομμύριο χιλιόμετρα στα πέρατα του κόσμου στο ενεργητικό του, μετά από δεκαοκτώμισι χιλιάδες χιλιόμετρα σε τέσσερις ηπείρους, πραγματοποιώντας τον γύρο του κόσμου σε ογδόντα ημέρες, ο δικός μας Κώστας Μητσάκης, ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή μας, να μας τιμήσει με την παρουσία του, στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνάντηση του GS Forum, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012.

Έτσι, μέσα από οπτικοακουστικό υλικό που συνέλεξε κατά τη διάρκεια του τελευταίου του ταξιδιού, το καλοκαίρι του 2012, πραγματοποιώντας το όνειρό του, ή αλλιώς το “Γύρο του Κόσμου σε 80 ημέρες - Νότια”,
περνώντας από: Τουρκία, Αίγυπτο, Σουδάν, Αιθιοπία, Κένυα, Τανζανία, Ζάμπια, Ζιμπάμπουε, Νότιο Αφρική, Αργεντινή, Βραζιλία και Ουρουγουάη,
θα μοιραστεί μαζί μας, τον σχεδιασμό, τα προβλήματα, τις οργανωτικές δυσκολίες, αλλά και το ίδιο το συναρπαστικό του ταξίδι, σε μια μοναδική ατμόσφαιρα, γεμάτη ταξιδιωτική εμπειρία και περιπέτεια!!!

Μη λείψει κανείς !H συνάντηση θα γίνει στο "ΑΛΣΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ". Πρόσβαση υπάρχει τόσο από τον Κηφισό, είτε από την Λ. Αθηνών (Καβάλας) ή από την Λένορμαν!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 10:24

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon