.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012 08:46

Ελληνική λέσχη φίλων κλασικής μοτοσυκλέτας

 

 

9ο Concours d Elegance 2012

 


Αγαπητοί φίλοι
 
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει την Κυριακή 21 Οκτωβρίου η Λέσχη μας συμμετέχει στο 9ο Concours d Elegance 2012. Εκείνο που δεν γνωρίζετε είναι ότι μετά το τέλος της εκδήλωσης υπάρχει και δεύτερη εκδήλωση BONUS έτσι για να σας κρατάμε ανεβασμένους και για να γιορτάσουμε την επίσκεψη της φραου Μέρκελ.

Συνέχεια στο Alligator

Στο Cafe VERDI, Βύρωνος 3 στην Ηλιούπολη, στις 5.00μμ, θα πραγματοποιηθεί CLASSIC BIKE SHOW που λέμε και μείς οι νεοέλληνες. Το μαγαζί κερνάει τις μπύρες και την μουσική και μείς βάζουμε τις μηχανές, την παρέα και το κέφι. Προβλέπεται να περάσουμε ένα κυριακάτικο απόγευμα super. Μην το σκέφτεστε μιά μανιβελιά είναι. Όπως καταλαβαίνετε δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Επίσης για τους after τύπους έχουμε και συνέχεια. Το bar ALLIGATOR, Λεωφ. Αλεξάνδρας 56, του φίλου και μέλους μας Λεωνίδα Δημόπουλου έχει γενέθλια. Κλείνει τα 11 χρόνια, κάνει Birthday Party και μας κάλει να το γιορτάσουμε με live μουσική και δωρεάν hot dog. Θα του χαλάσουμε το χατίρι? Δεν νομίζω! Εξ άλλου η βραδιά θα είναι hot...εγγυημένα!

Μετά όσοι ακόμα εργάζονται μπορούν διακριτικά να αποσυρθούν,  χωρίς να προσβάλλουν το δημόσιο αίσθημα, γιατί έχουμε να μαζέψουμε και κάτι δις που χρωστάμε (????). Οι υπόλοιποι μπορούν να συνεχίσουν τη βραδιά τους ...ανενόχλητοι!

Με φιλικούς χαιρετισμούς
 

το Δ.Σ. της λέσχης

Αφίσσες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012 09:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon