.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 11:12

Roadhouse - Το μεγαλύτερο Rock στέκι του Ωρωπού

 

 

Τα καλύτερα στο τέλος Αυγούστου

 

 



Στο μεγαλύτερο Rock στέκι του Ωρωπού, στο Roadhouse, τα καλύτερα συμβαίνουν στο τέλος του Αυγούστου.

Βαθιά ανάσα και:
Παρασκευή 31 Αυγούστου. Cocktail party για τη μεγαλύτερη πανσέληνο (Blue Moon) του Αυγούστου. Χαλαρές μουσικές και μαγικές εικόνες από τον πιο όμορφο κήπο που έχετε δει. Το δικό μας.

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου. Endless Summer Party. Ο Guest Dj Grigoris δίνει τον καλύτερο εαυτό του με ολοκαίνουρια rock ακούσματα σε ένα μεγάλο happening που θα κρατήσει μέχρι αργά. Ετοιμάζουμε ήδη τεράστιες ποσότητες μπύρας και αλκοόλ γιατί ξέρουμε τι συμβαίνει όπου και όποτε παίξει…

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου. Red Hot Chili Peppers Night. Αν δε σας ετοιμάσουμε εμείς για τη συναυλία των RHCP, ποιος θα το κάνει; Special DJ Set από τους Resident DJs και προβολή μοναδικών και κλασικών clips αλλά και ιστορικών live στην οθόνη μας. Για να πάτε στο ΟΑΚΑ ζεστοί αλλά και ενημερωμένοι!

Ραντεβού στο πιο Hot τριήμερο.
Επειδή για μας το καλοκαίρι δεν τελειώνει ποτέ.
Μ. Αλεξάνδρου 3, Σκάλα Ωρωπού.
Τηλ. 6977-252042

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2012 11:22

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon