.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 23 Ιουλίου 2012 10:42

Triumph – Εργοστάσιο στην Ινδία

 


Από το 2015

 



Όπως πολλές εταιρίες προχωρούν στην κατασκευή εργοστασίων στην ανερχόμενη αγορά της Ινδίας, έτσι και η Triumph σχεδιάζει ήδη την παραγωγή μοτοσυκλετών της εκεί. Το εργοστάσιο θα κατασκευαστεί στην Narasapur σε μία περιοχή της Ινδίας, και θα μπορεί να παράγει 250.000 μοτοσυκλέτες το χρόνο. Η Triumph σκοπεύει με αυτή την κίνηση να αυξήσει την παραγωγή της κατά 200.000 μονάδες και να ανοιχτεί σε μία νέα αγορά.

Επίσης, φήμες αναφέρουν ότι η Triumph δουλεύει σε μικρής χωρητικότητας μοτοσυκλέτες έτσι ώστε να μπει σε νέες αγορές που στην Ινδία ειδικά είναι πολύ δημοφιλείς. Η μοτοσυκλέτα που σχεδιάζεται έχει κυβισμό 250cc, είναι μονοκύλινδρη και θα ονομαστεί Triumph Cub. Θα έχει υγρόψυκτο κινητήρα με τετραβάλβιδη κεφαλή και θα στοχεύει στην κατηγορία naked.
Η Narasapur γίνεται το κέντρο της μοτοσυκλετιστικής βιομηχανίας της Ινδίας, μιας και η Honda έχει φτιάξει ήδη την τρίτη μονάδα παραγωγής της στην περιοχή. Μέχρι το 2015 που θα ξεκινήσει το εργοστάσιο της Triumph στην Ινδία η βρετανική εταιρία έχει πολλά να ετοιμάσει και νέα μοντέλα να παρουσιάσει.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon