.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012 11:18

Ταξίδι στην Τραπεζούντα – Με Triumph Tiger Explorer 1200

 

 

 

H Ρωμανία κι αν επέρασεν, ανθεί και φέρει κι άλλο…

 

 


Μια νέα "δίτροχη" αναζήτηση ξεκινάει σήμερα για τον συνεργάτη του Bikeit Δημήτρη Κατσούλα και την συμβία του. Ένας αγριεμένος τίγρης 1200 κυβικών θα φέρει το βάρος, τα άγχη και τη λαχτάρα για αναζήτηση, των αναβατών που έχουν  σκοπό να καλύψουν 4.000 χιλιόμετρα σε 12 μέρες. Προορισμός η γειτονική χώρα με πρωταρχικό στόχο την μαρτυρική και χιλιοτραγουδισμένη Τραπεζούντα. Μετά την αποβίβαση στο Τσεσμέ θα ακολουθήσουν την διαδρομή προς την Άγκυρα (720χλμ) και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν το οδοιπορικό στις πόλεις του Πόντου όπως την  Αμάσεια, την Κερασούντα, την Τραπεζούντα κ.α. Η επιστροφή θα γίνει μέσω Καππαδοκίας, κλείνοντας έναν μεγάλο κύκλο στην Τουρκία.

Χορηγοί του ταξιδιού:
NEL LINES, Triumph Ηλιοφίλ, ηλεκτρονικό περιοδικό Bikeit.gr, σχολή ασφαλούς οδήγησης Rideit (www.rideit.gr)

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012 19:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Vespa στο Facebook Καλοκαιρινές προσφορές Beta »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon