.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 02 Ιουλίου 2012 22:15

Piaggio Beverly 300 σε προσφορά

 

 

 

Με κέρδος 360euro!

 

 




Τώρα έχεις την ευκαιρία να κάνεις δικό σου το best-seller της αγοράς Beverly 300 !
Η προωθητική ενέργεια της Piaggio Hellas, για το Beverly 300 συνεχίζεται για περιορισμένο αριθμό οχημάτων! Τώρα μπορείς και εσύ να αποκτήσεις το  Beverly300, το σκούτερ που έφερε την επανάσταση στον κόσμο των σκούτερ, στην ανταγωνιστική τιμή  4.090€.

Το Beverly 300, είναι η πρόταση της Piaggio για εσάς που θέλετε ένα ευέλικτο, ασφαλές, και ιδανικό σκούτερ για οδήγηση στην πόλη.
Το Beverly 300 προσφέρει εγγυημένη άνεση και αξιοπιστία ακόμα και για αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς εκτός πόλης και διαθέτει δισκόφρενο εμπρός  διαμέτρου 300mm. Η εμφάνιση του χαρακτηρίζεται από συμμετρικές γραμμές και καμπύλες  που του προσδίδουν ιδιαίτερη αίσθηση κομψότητας.  Διαθέτει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για να φιλοξενεί δύο jet κράνη. Σχεδιασμό με προσοχή στη λεπτομέρεια το Beverly 300, συνεχίζει να ξαφνιάζει όχι μόνο για την σχεδίαση αλλά και για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αφού πλαισιώνεται από τον κορυφαίο μονοκύλινδρο, τετράχρονο κινητήρα ηλεκτρονικού ψεκασμού Piaggio Quasar,
Τώρα η λύση που αναζητάτε για την καθημερινή μετακίνησή σας, γίνεται ακόμα πιο προσιτή!
Επισκεφτείτε σήμερα ένα σημείο πώλησης Piaggio για να δείτε από κοντά το δημοφιλές Beverly 300 και να επωφεληθείτε από την έκπτωση της Piaggio!
Ενημερωθείτε και για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon