.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 10:46

Aprilia Scarabeo 300

 

 


Σε τιμή προσφοράς

 

 




Τώρα μπορείς και εσύ να αποκτήσεις το SCARABEO 300 με τη νέα ασυναγώνιστη  τιμή 3.690  !! Συνεχίζεται η προωθητική ενέργεια της Piaggio Hellas που ισχύει για περιορισμένο αριθμό οχημάτων.

Το SCARABEO είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σκούτερ,  είναι το scooter  που συνδυάζει την οδηγική απόλαυση και την ευελιξία στην κίνηση στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον.
Ο ισχυρός, τεχνολογικά προηγμένος αλλά ταυτόχρονα φιλικός προς το περιβάλλον κινητήρας, το  τέλεια ισορροπημένο πλαίσιο και το μοναδικό του στυλ, τοποθετούν  το SCARABEO στην κορυφή της κατηγορίας του.

Το SCARABEO 300 είναι το scooter που με το λανσάρισμα του, μάγεψε τους λάτρεις του διαχρονικού design, αφού συνδυάζει άψογα την κλασσική σχεδίαση με τις μοντέρνες γραμμές αλλά διαθέτει επιδόσεις, ενεργητική ασφάλεια και  ικανότητα μεταφοράς κράνους και αντικειμένων που διευκολύνουν στην καθημερινή μετακίνηση.

Κομψό, σπορ και με έντονο χαρακτήρα το SCARABEO 300 και σε ασυναγώνιστη τιμή θα γίνει σίγουρα ο καθημερινός σας σύμμαχος σε ότι αφορά οικονομία και ευελιξία στην κίνηση της πόλης.
Αποκτήστε το  Scarabeo 300 σήμερα με  3.690€
Ανακαλύψτε το πιο cool scooter της αγοράς και ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και τα προνόμια της Aprilia στο δίκτυο αντιπροσώπων και στην επίσημη ιστοσελίδα: http://www.aprilia.com.gr/.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 10:54

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Triumph Tiger 1050 2012 Dainese απόσυρση με στόχο την ασφάλεια »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon