.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 10:18

KTM Super Duke 990

 

 

Βάλε στη ζωή σου διασκέδαση

 

 

:

 

anigifΘέλεις να ξεχωρίζεις με μια μοτοσυκλέτα που εντυπωσιάζει σε εμφάνιση και επιδόσεις;

Μην το ψάχνεις άδικα. Το KTM 990 Super Duke τα έχει όλα: αγωνιστικών προδιαγραφών πλαίσιο, βάρος μόλις 186kg, αναρτήσεις WP, εκπληκτικά φρένα με δαγκάνες και τρόμπα από τη Brembo, φοβερός V-2 κινητήρας με 118hp και επιδόσεις που σοκάρουν! Αρκεί να προσθέσεις την μοναδικά εντυπωσιακή του εμφάνιση για να νιώσεις ότι πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα μοναδικής σύλληψης. Τώρα, σε τιμή που ξεκινά από € 7.890, δεν έχεις καμία δικαιολογία να μην το κάνεις δικό σου!

Διαθέσιμο τώρα στον τοπικό σου αντιπρόσωπο ΚΤΜ.

Για περισσότερες πληροφορίες:
KTM SEE A.E.
Λ. Βουλιαγμένης 500 Άλιμος
Τηλ.: 210 9927 212
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012 10:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Red Bull Flugtag Ο γύρος του κόσμου… Νότια »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon