.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 12:54

Harley-Davidson 1000 Miglia Ride

H Harley-Davidson Athena και το HOG Athena Chapter, το επίσημο εργοστασιακό club της Harley-Davidson, διοργανώνουν για 5η συνεχή χρονιά το 1000 Miglia Ride, την πιο εμβληματική και απαιτητική εκδρομή του έτους.

Η διαδρομή των περίπου 1500 χλμ που θα διανυθεί σε 4 ημέρες διασχίζει φέτος κρυμμένες ομορφιές της Κεντρικής Ελλάδας, Θεσσαλίας και της Ηπείρου. Η διαδρομή περιλαμβάνει ελάχιστα χιλιόμετρα Εθνικής Οδού, αυξάνοντας έτσι την οδηγική απόλαυση αλλά και τον βαθμό δυσκολίας.

Επτά ποταμοί. Επτά λίμνες. Επτά ιστορικά γεφύρια. Αυτή είναι η ψυχή του φετινού 1000 Miglia.

Το HOG Athena Chapter αναχωρεί, με θόρυβο, την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και έως την Κυριακή 27 του ίδιου μήνα που επιστρέφει δεν αφήνει δρομάκι αδιάβατο.

Θερμοπύλες, Μπράλος, Γοργοπόταμος, Καλαμπάκα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Πηνειός, Άραχθος, Καρπενήσι, Αράχωβα, Εύηνος, Μόρνος, Ιτέα, Δίστομο είναι κάποια από τα μέρη που θα ξεσηκώσει με τον ήχο των μηχανών, σε μια διαδρομή σκληρού ροκ και απίστευτης απόλαυσης άξια να δημιουργήσει αναμνήσεις.

Η συμμετοχή είναι ανοιχτή προς όλους τους αναβάτες μοτοσικλετών και κάθε αναβάτης με οποιοδήποτε είδος μοτοσυκλέτας είναι ευπρόσδεκτος να ζήσει από κοντά μια απίστευτη οδηγική εμπειρία.

Το HOG έχει εξασφαλίσει για τους συμμετέχοντες εξαιρετικές τιμές σε κορυφαία ξενοδοχεία και κάθε λεπτομέρεια του ταξιδιού έχει επιμεληθεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ετοιμάσετε τη μοτοσυκλέτα σας και να οπλιστείτε με τη διάθεση που χρειάζεται ένα τέτοιο επικό 4ήμερο.

United We Ride.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.hogathenachapter.gr/1000-miglia-2020.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 12:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon