.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 15:25

Νέος κινέζικος τετρακύλινδρος κινητήρας

Πατέντες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο δείχνουν έναν νέο τετρακύλινδρο εν σειρά κινητήρα για μοτοσυκλέτα από μια άγνωστη σε εμάς κινέζικη εταιρεία.

Όπως έχουμε και έχετε διαπιστώσει, η Κίνα πηγαίνει από δύναμη σε δύναμη, παρουσιάζοντας μοτοσυκλέτες που πλέον ελάχιστα έχουν να ζηλέψουν από τα αντίστοιχα μοντέλα του ιαπωνικού και ευρωπαϊκού ανταγωνισμού.

Τώρα, στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν πατέντες που δείχνουν έναν τετρακύλινδρο εν σειρά κινητήρα 800 κυβικών εκατοστών, με υπεύθυνη εταιρεία την πρωτάκουστη, τουλάχιστον για τα δικά μας αυτιά, Wuyi Weisenke Power Technology.

Ο κινητήρας για την ώρα ονομάζεται VSK800, ενώ δείχνει σύγχρονος όσον αφορά στο design, με μαζεμένες διαστάσεις, κάτι που πιθανότατα σημαίνει πως θα φορεθεί σε sport ή naked μοτοσυκλέτα.

Κι αν κάτι σας έρχεται στο μυαλό κοιτάζοντας τον, θα πρέπει να πούμε πως μοιάζει αρκετό με τον κινητήρα των Honda CB650R / CBR650R, με την αντλία νερού, τις βάσεις κινητήρα κα και τα κάρτερ να δείχνουν φτιαγμένα από την εταιρεία του… Soichiro.

Βρισκόμαστε σε αναμονή για να δούμε τη μοτοσυκλέτα στην οποία θα φορεθεί ο συγκεκριμένος κινητήρας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon