.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2020 14:32

KTM - Νέα γκάμα 750 κ.εκ. σε συνεργασία με τη CFMoto

H KTM ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα γκάμα μοτοσυκλετών στα 750 κ.εκ. για τις οικογένειες Duke, Adventure και Supermoto T, σε συνεργασία με τη CFMoto, και κατασκευή στην Κίνα.

Η νέα γκάμα των Duke 750, Adventure 750 και Supermoto T 750, αποκαλύφθηκε στην ίδια διαρροή από την παρουσίαση της Pierer Mobility, όπου μάθαμε για τη νέα ηλεκτρική e-Pilen μοτοσυκλέτα της Husqvarna.

Η είδηση είναι πως η KTM ενισχύει δραματικά τη συνεργασία της με τη CFMoto, με τις δυο εταιρείες να ετοιμάζουν εργοστάσιο στην Κίνα που θα μπορεί να παράγει περί τις 50.000 μοτοσυκλέτες ετησίως, με δυνατότητα να αυξήσει την παραγωγή στις 100.000.

Η νέα γκάμα των 750 κυβικών θα παράγεται στην πόλη της Hangzhou στην Κίνα, με την διαρροή από την παρουσίαση στους dealer να αναφέρει πως οι μοτοσυκλέτες δεν θα προορίζονται μόνο για την κινέζικη αγορά, αλλά για «τις παγκόσμιες αγορές», κάτι που ελπίζουμε θα περιλαμβάνει και την Ευρώπη, και θα οδηγήσει στη μείωση του κόστους των μεγάλων μοτοσυκλετών της ΚΤΜ, που για την ώρα κατασκευάζονται στην Αυστρία.

Πρώτη πάντως μοτοσυκλέτα αυτής της συνεργασίας δεν θα είναι μια ΚΤΜ, αλλά μια CFmoto με την ονομασία MT800. Η CFMoto MT800 προοριζόταν να βγει στην παραγωγή τον Οκτώβριο του 2020, όμως λόγω Covid-19 η παραγωγή της άλλαξε με στόχο το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon