.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 16:15

Yamaha Ténéré 700 - Μια Να Τους Ενώσει, μέρος 2ο - Βίντεο

Η δεύτερη συνέχεια της ταινίας #mianatousenosei της Yamaha με πρωταγωνίστρια τη νέα Ténéré 700 Rally Edition μόλις κυκλοφόρησε.

Πριν από έναν μήνα έκανε το ντεμπούτο του το πρώτο μέρος μιας ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής της Yamaha με τον τίτλο “Μια Να Τους Ενώσει”. Μέσω τεσσάρων ξεχωριστών μοτοσυκλετιστών – Γιούρκας Σεϊταρίδης, Γιάννης Τουρατζίδης, Δημήτρης Χελιώτης και Θανάσης Χούντρας – η ταινία πραγματεύεται το κοινό τους σημείο αναφοράς, την αγάπη για τη μοτοσυκλέτα και πώς αυτή εκφράζεται διαφορετικά για τον καθένα μας.

Η Yamaha προλογίζει το δεύτερο μέρος της ταινιάς της, που θα βρείτε λίγο πιο κάτω, ως εξής:

Πως καταλήγει άραγε το δικό σας όνειρο;

Δύναμη, αδρεναλίνη, περιπέτεια και πολύ χώμα: όνειρο ή πραγματικότητα; Αυτή είναι η καθημερινότητα της Ténéré 700 Rally Edition: Στιβαρή όπως η έρημος μέσα από την οποία γεννήθηκε, επανέρχεται με νέα χαρακτηριστικά που σας δίνουν τη δυνατότητα για νέες περιπέτειες.

40 χρόνια αργότερα, η Yamaha Ténéré 700 διεγείρει τη φαντασία των αναβατών νέας γενιάς, που θέλουν να ανακαλύψουν τι υπάρχει πέρα από τον ορίζοντα.

Η αποκλειστική νέα Yamaha Ténéré 700 Rally Edition επανέρχεται το 2020 με τα παραδοσιακά χρώματα ράλι, μπλε και κίτρινο, και ακόμα υψηλότερες προδιαγραφές.

Απολαύστε την συνέχεια της νέας ταινίας της Yamaha με πρωταγωνιστές την Ténéré 700 Rally Edition και… τον μυστηριώδη αναβάτη της!

Yamaha Ténéré 700 - Μια Να Τους Ενώσει

Δείτε ακόμη:
Δοκιμή Yamaha Ténéré 700 Rally Edition από το ΒΙΚΕΙΤ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon