.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 12:31

Ανακαλύψτε την Ιταλία σε οργανωμένες εκδρομές με Vespa

Η Vespa συγκέντρωσε στο διαδικτυακό περιοδικό WIDE του Piaggio Group μια σειρά από ιταλικά τουριστικά γραφεία, με την βοήθεια των οποίων μπορεί κανείς να νοικιάσει μια Vespa και να γνωρίσει με τον πιο απολαυστικό τρόπο την Ιταλία, solo είτε με πλοηγό σε οργανωμένες εκδρομές.

Μόνοι ή με παρέα, σε μικρά group για τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας, για ημερήσιες αποδράσεις είτε για μεγαλύτερης διάρκειας εκδρομές, τα συγκεκριμένα ταξιδιωτικά γραφεία προσφέρουν πακέτα για κάθε γούστο και βαλάντιο.

Vacanze Pavesi - Για εκδρομές στην Πάβια, τη Λομβαρδία, και τη Βόρεια Ιταλία. Θα ανακαλύψετε την Πάβια και τα θαύματα της: Olrtrepo, Lomellina, Pavese, κ.α., και θα οδηγήσετε σε υπέροχα τοπία, ενώ θα γευτείτε τα καλύτερα πιάτα της ιταλικής κουζίνας.

Το 2020 είναι η τέταρτη σεζόν λειτουργίας της Vacanze Pavesi, ενός project «αργού και υπεύθυνου τουρισμού», με την εταιρεία να διαθέτει έναν στόλο από 5 Vespa Primavera 125, που οδηγούνται με δίπλωμα Α1 -και για τους Ιταλούς με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Στις προτάσεις της εταιρείας περιλαμβάνεται και πικνίκ στην εξοχή με το ανάλογο καλάθι, και κορυφαία ιταλικά προϊόντα.

Vespa Tour Marche - Μια «συναισθηματική εμπειρία» υπόσχεται η ομάδα της Vespa Tour Marche, με τρεις προτάσεις οργανωμένων εκδρομών για τη συγκεκριμένη πανέμορφη περιοχή στο κέντρο της Ιταλίας: «Borghi Antichi» (Αρχαία Χωριά), «Sapori delle Marche» (Γεύσεις των Μάρκε), και «Monti Sibillini» (Βουνά Sibillini). Πέρα από αυτές τις ημερήσιες, σας παραχωρούν Vespa για να κάνετε solo εκδρομή στην περιοχή.

Και η Vespa Tour Marche έχει προτιμήσει τις Vespa Primavera 125, ενώ παρέχουν και κράνη, τεχνικό ρουχισμό, road book, χάρτες, ακόμα και δάσκαλο προηγμένης οδήγησης!

Vespa Rent Dolomiti - Νοικιάστε μια Vespa για να εξερευνήσετε τους λόφους της διάσημης περιοχής Proseco, τους πρόποδες των Άλπεων και τους Δολομίτες.

Vintage Tours of Pienza (Siena, Τοσκάνη) - Εκδρομές, solo ή οργανωμένες με vintage και σύγχρονες Vespa.

CIVITATIS - Εκδρομές στους λόφους της περιοχής Chianti καβάλα σε μια Vespa, με αναχώρηση από την Φλωρεντία.

DOTEVE EXPERIENCE - Ανακαλύψτε τις ομορφιές της La Spezia, στη Λιγουρία της Βόρειας Ιταλίας, οδηγώντας μια… ηλεκτρική Vespa! Οδηγείστε δίπλα στη θάλασσα και στους παρακείμενους λόφους, ανακαλύψτε γοητευτικά χωριά και μοναδικές γεύσεις.

Η DOTEVE EXPERIENCE έχει ένα στόλο από 21 Vespa Elettrica, ενώ διαθέτει σταθμούς φόρτισης τόσο στη La Spezia όσο και στην Sarzana. Η εταιρεία σας παρέχει πέρα από την ηλεκτρική Vespa και τα απαραίτητα κράνη.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 12:44

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon