.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 15:56

Andeli Mototouring - "RIDING 0-20"

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 5/7/2020 το νέο σεμινάριο "RIDING 0-20" από το Riding School Θανάσης Χούντρας σε συνεργασία με την Andeli Mototouring, ένα σεμινάριο αποκλειστικά για γυναίκες, που στοχεύει στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κίνησης με μοτοσυκλέτα σε πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Στην καθημερινή μας συμβίωση με τη μοτοσυκλέτα, στην πόλη και στο ταξίδι, υπάρχουν διαδρομές που μας αρέσουν και άλλες που αποφεύγουμε γιατί μας δυσκολεύουν. Δημιουργούμε έτσι συνήθειες που δεν μας βοηθούν να εξελιχθούμε ως αναβάτες.

Η Andeli Mototouring έχει πολυετή εμπειρία στην διοργάνωση και συμμετοχή σε μοτοσυκλετιστικά events όπως πολυήμερα Tours, εκπαιδεύσεις, και σεμινάρια.

Τώρα η Andeli Mototouring έκανε το επόμενο βήμα και αφού άνοιξε τον δρόμο των εκπαιδεύσεων σε Flat-Track και Enduro αποκλειστικά για γυναίκες αναβάτριες, δημιούργησε συνεργασία με το “Riding School”, ένα ακόμα σεμινάριο με στόχο την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των αναβατριών απέναντι σε κάθε «πρόκληση».

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 λοιπόν, το ραντεβού ήταν για τις 17:30 στο Riding School – Θανάσης Χούντρας, στο Πολυδένδρι, όπου οι αναβάτριες εκπαιδεύτηκαν, με τις δικές τους μοτοσυκλέτες.

Το μενού είχε και θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, οδηγώντας με ασφάλεια στην ειδική πίστα της σχολής.

Η εκπαίδευση έγινε όπως πάντα σε μικρά γκρουπ (μέχρι 3 αναβάτριες) με διάρκεια τριών ωρών. Οι τομείς που αναλύθηκαν ήταν οι εξής: Κατανόηση πρόσφυσης και σταθερότητας, γραμμές στροφών, στροφές ακριβείας και κλειστές στροφές, παρατήρηση και ανάγνωση του οδοστρώματος (βλέμμα), έλεγχος του γκαζιού στις στροφές και υπό κλίση, προοδευτικό φρενάρισμα και φρένα ακριβείας.

Ασκήσεις που αποδείχτηκαν δύσκολες αλλά και γνώσεις απαραίτητες για οδηγούς ανεξαρτήτου εμπειρίας!

Η Andeli Mototouring απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θανάση Χούντρα και τους εκπαιδευτές του, Γιώργο Σουλιώτη και Λίνο Κόλλια, για την (όπως πάντα) άψογη συνεργασία και το εκπληκτικό αποτέλεσμα που όπως φαίνεται θα γίνει θεσμός!

Τέλος, πολλά ευχαριστώ στον Ζήσση Τσούμπο για τις υπέροχες φωτογραφίες του!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon