Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020 14:10

ΚΤΜ ORANGE DAYS παντού και το 2020

Σε 8 πόλεις, 15 ημέρες, περισσότεροι από 700 αναβάτες πραγματοποίησαν πάνω από 500 test ride, με τις μοτοσυκλέτες της KTM να διανύουν περισσότερα από 5.000 χλμ.

Τα τελευταία ORANGE DAYS πραγματοποιήθηκαν εκεί από όπου ξεκίνησαν - από την Αθήνα Το Σάββατο 27 Ιουνίου δεκάδες αναβάτες επισκέφθηκαν το κατάστημα της DELTA MOTORCYCLES στην οδό Καλλιρρόης για να δουν από κοντά και να οδηγήσουν την ολοκληρωμένη σειρά μοντέλων των ORANGE DAYS.

Οι 35 μοτοσυκλετιστές πρώτα απόλαυσαν την άψογη φιλοξενία των ανθρώπων του καταστήματος αλλά και της KTM SEE και στη συνέχεια μια ωραία βόλτα με τα μοντέλα της KTM. Όλες οι μοτοσυκλέτες δούλευαν ασταμάτητα προσφέροντας ευχαρίστηση σε όσους τις οδήγησαν.

Τα μοντέλα Adventure, με πρώτο και καλύτερο το 390 ADVENTURE, αλλά και τα 1290 SUPER ADVENTURE S και 790 ADVENTURE, τα street, 790 DUKE, 390 DUKE και 250 DUKE και το supersport, RC390 χάρισαν πρωτόγνωρες στιγμές σε νέους και έμπειρους αναβάτες.

Η KTM SEE έδωσε την ευκαιρία σε όσους/όσες το επιθυμούσαν να πάρουν μια γεύση από τις δυνατότητες των μοτοσυκλετών της KTM σε όλη την Ελλάδα, και θέλει να εκφράσει τα ευχαριστήρια της σε εκείνους που τίμησαν την εταιρεία με την παρουσία τους.

Μην ξεχνάτε πως τα ταξίδια της KTM SEE συνεχίζονται και το φθινόπωρο με ενδιαφέροντα events που διεξάγονται κάθε χρόνο μετά το καλοκαίρι.

Μείνετε συντονισμένοι!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT