.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 14:17

Ride 4, behind the scenes - Δείτε πώς δημιουργήθηκε το πιο ρεαλιστικό Videogame μοτοσυκλέτας - Video

Δείτε ένα συγκλονιστικό Behind the scenes βίντεο, που αποκαλύπτει την απίστευτη δουλειά που έχει γίνει στο Videogame "Ride 4", με στόχο τον απόλυτο ρεαλισμό.

Η Milestone Team που βρίσκεται πίσω από τη σειρά Motorcycle Simulator παιχνιδιών "Ride" αποκαλύπτει πως στην 4η έκδοση του Videogame της, το 97% των μοτοσυκλετών έχει δημιουργηθεί σκανάροντας τις πραγματικές μοτοσυκλέτες με 3D Scanner, και χρησιμοποιώντας CAD από τα original σχέδια των κατασκευαστών!

Στη συνέχεια, η εταιρεία δημιούργησε μια βιβλιοθήκη με 50 από τις πιο συνήθεις υφές που απαντώνται στις μοτοσυκλέτες, για να αντιγράψει με φοβερό ρεαλισμό και τις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Μεγάλη προσοχή έχει δώσει η Milestone και στην αντιγραφή των φώτων, αλλά και στη διάθλαση του φωτός από αυτά, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Απόλυτα ακριβή στην αναπαραγωγή τους είναι όμως και τα όργανα των μοτοσυκλετών, αναλογικά ή ψηφιακά, με όλες τις ενδείξεις που βρίσκουμε στα πραγματικά μοντέλα!

Όλες οι μοτοσυκλέτες έχουν ηχογραφηθεί με νέο εξοπλισμό ηχογράφησης, σε πίστα και δρόμο, ενώ ο ήχος αλλάζει ανάλογα με το που βρίσκεται η μοτοσυκλέτα, για παράδειγμα αν περνά μέσα από τούνελ.

Το κράτημα αλλάζει στις μοτοσυκλέτες του παιχνιδιού αναλόγως με το ποια ηλεκτρονικά συστήματα χρησιμοποιούνται, για παράδειγμα το Traction Control και το Wheelie Control, όπως συμβαίνει και στην πραγματικότητα.

Και μιλώντας για πραγματικότητα, μεγάλη προσπάθεια έχει γίνει για να αυξηθεί η ρεαλιστική κίνηση της μοτοσυκλέτας, το σημείο που μέχρι σήμερα πάσχουν όλα τα simulator μοτοσυκλέτας.

Αν δεν έχετε ακόμα παραγγείλει το παιχνίδι, σας εγγυόμαστε πως μόλις δείτε το βίντεο, θα τρέξετε να το κάνετε -και όχι, δεν παίρνουμε ποσοστά από τη Milestone.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon