Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 11:07

Η Triumph Rocket 3, ένα τραπεζομάντηλο κι ένα στρωμένο τραπέζι – Βίντεο

Η Triumph αποφάσισε να επαναλάβει ένα βίντεο-πείραμα που είχε κάνει η BMW πριν 10 χρόνια, αυτή τη φορά με μια μικρή παραλλαγή.

Το 2020 η BMW ήθελε να προωθήσει τη νέα της τετρακύλινδρη superbike και στα πλαίσια της καμπάνιας της είχε στήσει ένα βίντεο όπου η S1000RR θα προσπαθούσε να τραβήξει ένα τραπεζομάντηλο δίχως να γκρεμίσει όλα τα σερβίτσια που ήταν στημένα πάνω του - θυμηθείτε το εδώ.

Δέκα χρόνια μετά η Triumph επιστρέφει στο θέμα, αυτή τη φορά με την ευκαιρία της νέας της Rocket 3. Η κεντρική ιδέα παραμένει: ένα καλοστρωμένο τραπέζι με τα όλα του, κολωνάτα ποτήρια, πιάτα, μαχαιροπίρουνα και συμπαραμαρτυρούντα.

Το ζητούμενο της δοκιμασίας παραμένει το ίδιο, να τραβήξει το τραπεζομάντηλο αρκετά γρήγορα ώστε να μην προλάβει να προκαλέσει καταστροφή στο τραπέζι. Θα το καταφέρει; Θεωρητικά με τόση ροπή που κουβαλάει η τρικύλινδρη ρουκέτα δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα.

Ωστόσο οι Άγγλοι είχαν μια παραλλαγή στο μυαλό τους … η συνέχεια επί της οθόνης.

Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 11:11

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ BIKEIT