.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 12:18

Andeli Mototouring – Women only Skills Training

Aνοίξαμε τον δρόμο των εκπαιδεύσεων σε Flat-Track και Enduro αποκλειστικά για γυναίκες αναβάτριες και τώρα δημιουργούμε σε συνεργασία με το “Riding School” ένα ακόμα σεμινάριο που σκοπό θα έχει την ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των αναβατριών απέναντι σε κάθε πρόκληση.

Στην καθημερινή μας συμβίωση με τη μοτοσυκλέτα, στην πόλη και στο ταξίδι, υπάρχουν διαδρομές που μας αρέσουν και άλλες που αποφεύγουμε γιατί μας δυσκολεύουν. Δημιουργούμε έτσι συνήθειες που δεν μας βοηθούν να εξελιχτούμε ως αναβάτες.

Η Andeli Mototouring έχει πολυετή εμπειρία στην διοργάνωση και συμμετοχή σε μοτοσυκλετιστικά events όπως πολυήμερα Tours, εκπαιδεύσεις, και σεμινάρια.

Σας φοβίζουν οι αναστροφές; Αγχώνεστε με τα απότομα φρεναρίσματα; Δυσκολεύεστε στις πολύ χαμηλές ταχύτητες; Νιώθετε ότι δεν έχετε τον πλήρη έλεγχο της μοτοσυκλέτας σας; Φοβάστε ότι η μοτοσυκλέτα σας είναι πολύ ψηλή ή πολύ βαριά για εσάς; Δεν ανεβάζετε συνεπιβάτη στη μηχανή σας;

Αν απαντήσατε ναι έστω σε ένα από τα παραπάνω, σας καλούμε να συμμετάσχετε στο συγκεκριμένο σεμινάριο όπου μαζί θα αντιμετωπίσουμε τους φόβους και τις δυσκολίες μας.

Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 λοιπόν, δίνουμε ραντεβού στις 17:30 στο Riding School – Θανάσης Χούντρας στο Πολυδένδρι, όπου θα εκπαιδευτούμε με τη δική μας μοτοσυκλέτα ή scooter!

Θα λάβουμε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και θα καταπολεμήσουμε τις ανασφάλειές μας, οδηγώντας με ασφάλεια στην ειδική πίστα της σχολής!

Η εκπαίδευση θα γίνεται όπως πάντα σε μικρά γκρουπ (μέχρι 3 αναβάτριες) και θα έχει διάρκεια τριών ωρών. Τομείς τους οποίους θα αναλύσουμε είναι: Κατανόηση πρόσφυσης και σταθερότητας, γραμμές στροφών, στροφές ακριβείας και κλειστές στροφές, παρατήρηση και ανάγνωση του οδοστρώματος (βλέμμα), έλεγχος του γκαζιού στις στροφές και υπό κλίση, προοδευτικό φρενάρισμα και φρένα ακριβείας.

Ειδική τιμή για την ANDELI Mototouring: €40,00 (περιλαμβάνει το κόστος θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης)

Σε περίπτωση που θέλετε να λάβετε μέρος με κάποια από τις μοτοσυκλέτες της σχολής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Εξοπλισμός: Απαραίτητη μοτοσυκλετιστική ένδυση (υπάρχει η δυνατότητας χρήσης του εξοπλισμού της σχολής).

Τρόποι κράτησης / εξόφλησης: Μετρητά ή κατάθεση σε λογαριασμό τραπέζης

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήσεις; Καλέστε μας στα τηλέφωνα επικοινωνίας

210 6533968

6944 792300

6975 425454

Αφού ολοκληρώσουμε το σεμινάριο, οι γνωστές ταβέρνες στο Πολυδένδρι μπορούν να μας τροφοδοτήσουν με την απαραίτητη ενέργεια για όσες αναβάτριες θέλουν να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας!

Riding School: 32o χλμ Αθηνών – Λαμίας, Πολυδένδρι Αττικής

Mάθε περισσότερα εδώ: https://andelimototouring.gr/women-only-skills-training/

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon