.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020 10:14

Confederate Motorcycles - Μετονομάστηκε σε Combat Motors LLC

Η αμερικάνικη Confederate Motorcycles αποφάσισε να αλλάξει το όνομα της σε Combat Motors, καθώς λόγω των φυλετικών ταραχών που μαίνονται στις Η.Π.Α. η λέξη Confederate έχει γίνει κόκκινο πανί, καθώς παραπέμπει στην ρατσιστική Ομοσπονδία του Νότου στον Αμερικάνικο Εμφύλιο του 1861-1865.

Η εταιρεία, που έχει έδρα το Birmingham της Alabama (στην γεωγραφική περιοχή με τη διαβόητη ονομασία Deep South) αναφέρει μεταξύ άλλων στο ανακοινωθέν της τα εξής: «Πιστεύουμε πως το νέο μας όνομα αντιπροσωπεύει καλύτερα το πνεύμα και τις αξίες της εταιρείας μας, των συνεργατών και των πελατών μας. Η εταιρεία είναι μεγαλύτερη από τον καθένα μας. Η ανακοίνωση αυτή σημαίνει πως η Combat Motors θα κατασκευάζει μοτοσυκλέτες για πολλά ακόμη χρόνια.»

Η Combat Motors αποφεύγει να γίνει πιο σαφής στους λόγους της μετονομασίας, όμως αυτοί είναι ηλίου φαεινότεροι.

Η εταιρεία για την ώρα παράγει τις ιδιαίτερες όσο και πανάκριβες F-117 Combat Fighter, P-51 Combat Fighter, FA-13 Combat Bomber και Combat Wraith, όλες βασισμένες στο πλαίσιο CX-4, με κινητήρα S&S X-Wedge των 117 ή 132 κυβικών ιντσών (1.917 και 2.163 κ.εκ.), τροχούς BST, αναρτήσεις RaceTech, φρένα Beringer, ηλεκτρονικά Motogadget, και συμπλέκτη Bandit.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon