.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 12:07

Harley-Davidson Thessaloniki – Έρχεται το Demo Truck με τη γκάμα 2020, ετοιμαστείτε για Test Rides

Μετά από αναβολή λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του COVID-19, έφτασε η ώρα να υποδεχτούμε το φορτηγό της Harley-Davidson με όλα τα νέα μοντέλα της εταιρείας.

Κρατώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις βάσει οδηγιών του ΕΟΔΥ προσκαλούμε όλο τον κόσμο να οδηγήσει μια θρυλική Harley-Davidson και γιατί όχι να την κάνει δική του με τα νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα.

Στις 04-05 Ιουλίου η αντιπροσωπία της Harley-Davidson Thessaloniki θα έχει στις εγκαταστάσεις της το φορτηγό με όλα τα νέα μοντέλα του 2020 ώστε να προσφέρει συγκίνηση σε όλους τους αναβάτες.

Αν δεν είχατε λοιπόν την ευκαιρία να γνωρίσετε και να οδηγήσετε μια θρυλική Harley-Davidson ήρθε η ώρα να κλείσετε ένα ραντεβού είτε είστε μέλος της μεγάλης οικογένειας της Harley-Davidson είτε θέλετε να γίνετε, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι σε αυτό το μεγάλο event που διοργανώνεται μόνο μια φορά τον χρόνο.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε μαζί σας το δίπλωμα σας και τον εξοπλισμό οδήγησης μοτοσυκλέτας (Μπουφάν-Κράνος-Γάντια) και εννοείται όλη την καλή σας διάθεση.

Η Harley-Davidson Thessaloniki εκτός από τα προγραμματισμένα test rides θα διοργανώσει και Open House γιορτάζοντας τα εφτά χρόνια παρουσία της στην Θεσσαλονίκη με την νέα collection Μotorclothes 2020 και ειδικές προσφορές σε όλα τα ρούχα και τον εξοπλισμό αναβάτη έως και -50%.

Το μεγάλο αυτό γεγονός θα γίνει στις εγκαταστάσεις μας, Μακεδονίας 10 Μενεμένη Θεσσαλονίκης, στις 04 & 05 Ιουλίου 2020.

Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να μας καλέσετε στο 2310700707 ώστε να κλείσουμε το ραντεβού με το όνειρό σας.

Harley-Davidson Thessaloniki

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 12:14

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon