.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 10:41

BIKEIT - Tα νέα της εβδομάδας που μας πέρασε 09 - 12/06/2020

O καιρός δείχνει επιτέλους το θερινό του πρόσωπο και το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ουσιαστικά η πρώτη επίσημη αργία μετά την καραντίνα, είδαμε επιτέλους πολλές μοτοσυκλέτες στους δρόμους.

Από ειδησεογραφία, είχαμε τα σχέδια της Yamaha για ένα τρίτροχο T-MAX αλλά και την πατέντα αυτόματης ισορροπίας της Harley-Davidson με την χρήση γυροσκοπικού μηχανισμού.

Επίσης, νέα στοιχεία για το Aprilia Tuono 660 έκαναν την εμφάνιση τους, με την παραγωγή της μοτοσυκλέτας να είναι κοντά.Νέα στοιχεία είχαμε για ένα επίσης πολυαναμενόμενο μοντέλο, το Kawasaki ZX-25R, με την τιμή του να ανακοινώνεται στην Νέα Ζηλανδία.

Τα Honda CRF του 2021 παρουσιάστηκαν επίσημα στις ΗΠΑ, ενώ σε μια διαμετρικά αντίθετη δίτροχη πραγματικότητα, η Vespa, συνεργάστηκε με τον οίκο μόδας Christian Dior για μια... σικάτη έκδοση της Vespa 946.

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα νέα, ανακοινώθηκαν επισήμως οι επιδοτήσεις για ηλεκτροκίνητα οχήματα που ετοιμάζει η κυβέρνηση στα πλαίσια της “πράσινης συμφωνίας”. Από την άλλη, η εικόνα του scooter που παρασύρεται από τα νερά της βροχής στην Θεσσαλονίκη, θυμίζει τριτοκοσμικές καταστάσεις...

Αγωνιστικά νέα μετά από καιρό με την ανακοίνωση του προγράμματος για τo πρωτάθλημα 2020 στα MotoGP αλλά και λεπτομέρειες για το Rally Dakar 2021.

Σε ότι αφορά στα TEST, το υπερτροφοδοτούμενο Kawasaki Z H2 έκλεψε φυσικά την παράσταση αν και η δοκιμή του SYM NH-T 200, έχει το δικό της, ξεχωριστό ενδιαφέρον, για εντελώς διαφορετικούς λόγους φυσικά.

Τέλος, για να μην ξεχνιόμαστε, το 59ο “ολόφρεσκο” τεύχος του BIKEIT είναι online και όπως πάντα, μπορείτε να το διαβάσετε εντελώς δωρεάν!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon