.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 19:23

MV Agusta Ride – Η νέα εφαρμογή για έξυπνα τηλέφωνα

Η Ιταλική εταιρεία παρουσιάζει την πρώτη της εφαρμογή για smartphones.

Η διασύνδεση της μοτοσυκλέτας με έξυπνες συσκευές μέσω πρωτοκόλλου Bluetooth δεν είναι κάτι νέο, πάντως δεν έχει καταστεί ακόμη κοινός τόπος σε όλες τις μοτοσυκλέτες παραγωγής, καθώς αρκετές δεν το προσφέρουν ακόμη στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ κάποιες άλλες δεν έχουν καν ακόμη πακέτα συνδεσιμότητας.

Για την MV Agusta η αρχή γίνεται τώρα με την MV Ride app, η οποία σε πρώτη φάση διατίθεται μόνο για συσκευές με λειτουργικό της Apple.

Θα τη βρείτε δωρεάν στο Apple App Store.

Μέσω της εφαρμογής αυτής μπορεί κανείς να αποκτήσει πρόσβαση μέσω του τηλεφώνου του σε τρια κεντρικά μενού:

- My Bike (η μοτοσυκλέτα μου)
- Itineraries (προορισμοί)
- Trips (ταξίδια)

Στην πρώτη ενότητα, My Bike, ο αναβάτης μπορεί να δει μέσω της εφαρμογής στοιχεία όπως η κατάσταση της μπαταρίας και η στάθμη καυσίμου. Επιπλέον, αποκτά απομακρυσμένη πρόσβαση στις ρυθμίσεις των ηλεκτρονικών της μοτοσυκλέτας του ελέγχοντας τα διαθέσιμα μενού για τον κινητήρα, τις αναρτήσεις και στα χαρακτηριστικά ασφαλείας της MV Agusta του.

Έτσι μπορεί κανείς να παίξει μετις ρυθμίσεις των ηλεκτρονικών αναρτήσεων Öhlins EC, και κουρδίσει traction control και ABS, καθώς και τις χαρτηγραφήσεις τοης πλατφόρμας MVICS 2.0.

Η ενότητα Itineraries βασίζεται στην ψηφιακή πλατφόρμα HERE, μέσω της οποίας μπορεί να σχεδιάσει μια διαδρομή, να τη δει στον χάρτη και να ακολουθήσει τις οδηγίες του συστήματος πλοήγησης κατευθείαν στην οθόνη της μοτοσυκλέτας του.

Η τελευταία ενότητα, Trips, προσφέρει τη δυνατότητα να συγκεντρώσει αναλυτικά δεδομένα τηλεμετρίας από το ταξίδι ή την βόλτα του – γωνία κλίσης, αλλαγές σχέσεων, άνοιγμα γκαζιού και πολλά άλλα. Παράλληλα, μπορεί να επενδύσει την καταγεγραμμένη διαδρομή στην εφαρμογή με φωτογραφίες και να τη μοιραστεί με άλλους χρήστες της MV Ride app.

Η νέα αυτή εφαρμογή προς το παρόν αφορά μόνο στα μοντέλα που φέρουν τη νέα έγχρωμη TFT οθόνη 5.5 ιντσών της εταιρείας, δηλαδή οι ακόλουθες μοτοσυκλέτες:

- MV Agusta Brutale 1000 Serie Oro
- MV Agusta Brutale 1000 RR
- Superveloce 800 Serie Oro
- Superveloce 800

Πηγή: MV Agusta

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon